Ολυμπιακός: Οριστικές εξελίξεις με την αποχώρηση Σεμέδο

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός: Οριστικές εξελίξεις με την αποχώρηση Σεμέδο

Ολυμπιακός: Οριστικές εξελίξεις με την αποχώρηση Σεμέδο
Ο Ρούμπεν Σεμέδο αναμένεται, ίσως και εντός του Σαββατοκύριακου, να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. 
 
Λίγο ενδιαφέρει τον κόσμο του Ολυμπιακού σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ αναμένεται, ίσως και εντός του Σαββατοκύριακου, να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Να πάρει δηλαδή το πρώτο αεροπλάνο και να πάει είτε στο Τορίνο (για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας που τον θέλει δανεικό) είτε στη Λισαβόνα.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι η Μπενφίκα έχει τις περισσότερες πιθανότητες, εφόσον αποφασίσει να ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Αφήνει να διαρρεύσει στους ρεπόρτερ της ότι θα κάνει την κίνηση και θα προχωρήσει για την απόκτησή του. Το ίδιο θα επιχειρήσει και η Σπόρτινγκ.

Ο Σεμέδο θα προτιμούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του και σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Όχι να πάει στην Τορίνο που βρίσκεται στη μέση και κάτω της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος. Για αυτό τον λόγο αν ξεκινήσει συζητήσεις η Μπενφίκα ή η Σπόρτινγκ με τον Ολυμπιακό, τότε όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στη Λισαβόνα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate