Ολυμπιακός: Οι τέσσερις αλλαγές κόντρα στη Λουντογκόρετς

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις αλλαγές κόντρα στη Λουντογκόρετς

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις αλλαγές κόντρα στη Λουντογκόρετς
Η τριάδα στα μετόπισθεν μπαίνει στην άκρη, ο Ανδρούτσος παίρνει θέση αντί του Λαλά, η τριάδα Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά ξανασμίγει και ο Αραμπί παίρνει φανέλα βασικού. Οι αλλαγές του Μαρτίνς για το Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός.Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Πέδρο Μαρτίνς αφήνει στην άκρη τη διάταξη με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Το βράδυ της Τρίτης (10/8, 21.00, MEGA, Novasports 2HD, Gazzetta) στην Huvepharma Arena του Ράζγκραντ, ο Πορτογάλος προπονητής σκοπεύει να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τετράδα στα μετόπισθεν εναντίον της Λουντογκόρετς, στη ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Κακά τα ψέματα, το σχήμα που χρησιμοποίησε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο παιχνίδι, μέχρι να γίνει η αλλαγή του Αραμπί με τον Σισέ στο 53', δεν λειτούργησε καλά. Δεν υπήρχε καλή κυκλοφορία μπάλας, ούτε καλή ανάπτυξη και σε αυτό δεν βοήθησε και η συνύπαρξη Καμαρά - Κούντε στον άξονα.

Στην... άκρη οι τρεις στόπερ

Αυτή τη φορά λοιπόν ο 51 ετών τεχνικός προχωρά σε αλλαγές. Το πρώτο και κύριο είναι ότι στο δεύτερο ματς κόντρα στους Βούλγαρους πηγαίνει με δύο στόπερ, τους Μπα και Σεμέδο. Ο Σισέ δηλαδή μένει στον πάγκο. Δεξιός μπακ δεν θα είναι ο Λαλά, όπως στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά ο Ανδρούτσος. Μάλιστα ο τελευταίος αντικατέστησε τον Γάλλο στο 62' του ματς στο Φάληρο, καθώς αντιμετώπισε προβλήματα. Ο Ρέαμπτσιουκ, θα παραμείνει στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπως και ο Τζολάκης κάτω από τα γκολπόστ. Στηρίζεται ο 18χρονος τερματοφύλακας και παραμένει στον πάγκο ο διεθνής Τσέχος Τόμας Βατσλίκ.

Πρώτη φορά η «αγία τριάδα»

Στο εντός έδρας 1-0 σε βάρος της Νέφτσι Μπακού ο Ολυμπιακός έπαιξε μεν με 4-3-3, αλλά χωρίς τον τραυματία Εμβιλά. Για πρώτη φορά εφέτος ο Γάλλος ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού. Στο προηγούμενο ματς έπαιξε ένα 45λεπτο, έχει έρθει στο επιθυμητό στάδιο ετοιμότητας και θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή. Το ίδιο και ο Μπουχαλάκης, που άφησε πίσω τον τραυματισμό του. Δίπλα τους και ο Μαντί Καμαρά. Η «αγία τριάδα» ξανασμίγει και για πρώτη φορά εφέτος θα παίξουν μαζί οι τρεις τους. Με αυτήν την τριάδα παρατάχθηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός στα μισά του ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Με Αραμπί στη γραμμή κρούσης

Η επόμενη αλλαγή που πραγματοποιεί ο Πέδρο Μαρτίνς στην ενδεκάδα είναι η συμμετοχή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στη γραμμή κρούσης. Κι αυτός για πρώτη φορά θα παίξει βασικός, έχοντας ταλαιπωρηθεί από κορονοϊό. Ο Μαροκινός σέντερ φορ, που δήλωσε έτοιμος να σπρώξει την ομάδα του στην πρόκριση, θα έχει δεξιά και αριστερά τους Βαλμπουενά και Μασούρα, αν και οι δυο τους θα αλλάζουν πλευρές, όπως άλλωστε συνηθίζεται. Με άλλα λόγια, εκτός απροόπτου ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στη Βουλγαρία με την ακόλουθη ενδεκάδα: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Αραμπί, Βαλμπουενά, όπως ήδη διαβάσατε.

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή που βρίσκεται στη Βουλγαρία βρίσκονται και οι εξής ποδοσφαιριστές: Βατσλίκ, Καραργύρης, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Χασάν.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate