Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς 1-1: Κριτική παικτών: Τζολάκης και Αγκιμπού Καμαρά, οι μικροί ήρωες

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς 1-1: Κριτική παικτών: Τζολάκης και Αγκιμπού Καμαρά, οι μικροί ήρωες

Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς 1-1: Κριτική παικτών: Τζολάκης και Αγκιμπού Καμαρά, οι μικροί ήρωες

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τη Λουντογκόρετς έχοντας ως διακριθέντες τους Τζολάκη και Ακγιμπού Καμαρά.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

ΤΖΟΛΑΚΗΣ

Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς. Έκανε σπουδαίες αποκρούσεις με αποκορύφωμα το τετ α τετ με τον Σωτηρίου. Ίσως να μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στο φάουλ του Ντεσπόντοφ, αλλά παρά τα λαθάκια του είχε πολύ καλή παρουσία.

ΣΙΣΕ

Ο Σενεγαλέζος μπήκε καλά στο ματς είχε κάποιες καλές αντιδράσεις, αλλά δεν απέφυγε τα εύκολα λάθη. Αντικαταστάθηκε στο 53’ για λόγους τακτικής, αλλά όσο έπαιξε δεν τα πήγε άσχημα.

ΣΕΜΕΔΟ

Ο Πορτογάλος έπαιξε κεντρικός στόπερ σε τριάδα και γι’ ακόμα μία φορά έδειξε ότι αυτή η θέση δεν του πάει. Ο Πορτογάλος αμυντικός έχει θέματα όταν παίζει αυτόν τον ρόλο και φάνηκε και με τη Λουντογκόρετς.

ΜΠΑ

Αθόρυβος και σοβαρός και σε αυτό το παιχνίδι. Ο Σενεγαλέζος έχει επιστρέψει καλά από τον τραυματισμό του και είναι κέρδος για τον Ολυμμπιακό.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ

Έδωσε πολλές μάχες με τον Ντεσπόντοφ, αλλά του λείπει η διάρκεια μέσα στο παιχνίδι. Είχε ένα διάστημα που είχε καλά ανεβάσματα, όμως στη συνέχεια χάθηκε.

ΛΑΛΑ

Μπήκε πολύ καλά στο ματς και έκανε ένα εξαιρετικό εικοσάλεπτο ανεβαίνοντας πολύ και βοηθώντας την ομάδα του. Στη συνέχεια χάθηκε από το παιχνίδι και δικαίως αντικαταστάθηκε από τον Ανδρούτσο στο 62’.

ΚΟΥΝΤΕ

Με τη Νέφτσι είχε φανεί πολύ περισσότερο. Ο Καμερουνέζος είχε διάθεση, αλλά το ματς δεν του βγήκε ούτε δημιουργικά, ούτε ανασταλτικά.

ΚΑΜΑΡΑ

Από τον Αφρικανό περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός. Έχει τρέξει πολλά χιλιόμετρα, αλλά ανέβηκε από τη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο ο Εμβιλά.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Μαχητικός σε ακόμα ένα ματς αλλά του έλειψε η ουσία. Δεν μπόρεσε να δημιουργήσει καταστάσεις ο Έλληνας εξτρέμ, ο οποίος ακόμη κι έτσι ήταν μέσα σε πολλές φάσεις.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Όσο έχει δυνάμεις δίνει τα πάντα στο γήπεδο. Αυτό έκανε και με τη Λουντογκόρετς. Μπήκε ορεξάτος και από τα πόδια του ξεκίνησαν όλες οι καλές στιγμές του Ολυμπιακού.

ΧΑΣΑΝ

Είχε την καλή κεφαλιά στο δεύτερο ημίχρονο που θα μπορούσε να ισοφαρίσει αμέσως, δικαίως φωνάζει για τη φάση που δέχτηκε την αγκωνιά, όμως, δεν μπόρεσε να μπει μέσα σε άλλες φάσεις παρά τη διάθεση που έδειξε. Το θέμα βέβαια είναι να τροφοδοτηθεί και σωστά.

ΕΜΒΙΛΑ

Ο Γάλλος ήταν η πρώτη αλλαγή του Πέδρο Μαρτίνς και από τη στιγμή που πέρασε στο γήπεδο κατάφερε να μαζέψει τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Έδειξε και πάλι πόσο σημαντικός είναι.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Έδωσε πνοή στην επίθεση του Ολυμπιακού και έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για τη φάση που ανατράπηκε ενώ έφευγε σε τετ α τετ.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ

Είχε άγνοια κινδύνου; Ότι κι αν είναι ο νεαρός Αφρικανός μπήκε στο γήπεδο και έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα. Φυσικά είχε όλο το θράσος να σουτάρει σε ένα σημείο που η μπάλα έκαιγε και να κρατήσει όρθια την ομάδα του.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate