Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Ονιεκούρου (vid)

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Ονιεκούρου (vid)

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Ονιεκούρου (vid)

Ο Χένρι Ονιεκούρου πάτησε Ελλάδα το πρωί της Κυριακής (1/8) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Χένρι Ονιεκούρου έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» το πρωί της Κυριακής (1/8), όπως αναμενόταν, προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες και αναμένεται, αφού υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το τετραετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 2 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Η ομάδα του Πειραιά έκανε την υπέρβαση με τη μεταγραφή του Νιγηριανού εξτρέμ, ο οποίος έρχεται στον Ολυμπιακό με κανονική μεταγραφή, αφού αγοράστηκε από τη Μονακό έναντι 5 εκατ. ευρώ.

Από την Κυριακή (1/8) ξεκινάει και ο αγώνας δρόμου προκειμένου ο Χένρι Ονιεκούρου να προλάβει να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να κάνει δύο αλλαγές έως το βράδυ της Δευτέρας και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να βάλει μέσα Νιγηριανό άσο, αφού είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ MEGA!

Ονιεκούρου: «Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για τη Λουντογκόρετς» (video)

Είπαμε. Ο Χένρι Ονιεκούρου δεν είναι εδώ για να… χαλαρώσει. Δεν ήρθε για να… πάρει τον χρόνο του και να μπει στη «μάχη»… «όταν και όποτε»! Ήρθε για να γίνει ΑΜΕΣΑ σημείο αναφοράς! Ήρθε για να πάρει θέση στην 11άδα του Ολυμπιακού ΑΜΕΣΑ και να μπει στη «μάχη» για μια θέση -αρχικά- στα play offs του Champions League και -κατ’ επέκταση- στη φάση των ομίλων! Και είναι έτοιμος! Αυτό τόνισε και ο ίδιος, με τις δηλώσεις του, κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, το πρωί της Κυριακής 1/8.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πάει όσο πιο μπροστά μπορούμε στην Ευρώπη», ανέφερε αρχικά ο παιχταράς!

«Πιστεύω και ελπίζω ότι με τις προπονήσεις θα μπορέσω να είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια», ανέφερε ερωτηθείς για τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά με την Λουντογκόρετς.

Δείτε το βίντεο: ΕΔΩ!

  Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate