Ολυμπιακός: Ανατροπή πλάνων του Μαρτίνς ενόψει Μπρατισλάβας λόγω... Σούπερ Λίγκας

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός: Ανατροπή πλάνων του Μαρτίνς ενόψει Μπρατισλάβας λόγω... Σούπερ Λίγκας

Ολυμπιακός: Ανατροπή πλάνων του Μαρτίνς ενόψει Μπρατισλάβας λόγω... Σούπερ Λίγκας

Ο Πέδρο Μαρτίνς αλλιώς είχε σχεδιάσει στο μυαλό του το ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και αλλιώς θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό της Πέμπτης (26/8, 21:45).

Δεν είναι ψέμα ότι ο Πέδρο Μαρτίνς, όταν γύρισαν οι «ερυθρόλευκοι» στις προπονήσεις το Σάββατο (21/8), είχε αρχίσει να δουλεύει δύο ενδεκάδες μέχρι τη διακοπή λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ τον Σεπτέμβριο.

Αλλιώς ξεκίνησε την προετοιμασία του για την τρέχουσα εβδομάδα και αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα, δίχως φυσικά να φέρει εκείνος την παραμικρή ευθύνη.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η εκ νέου αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος είχε ως αποτέλεσμα να υποχρεώσει τον Μαρτίνς να αλλάξει τα πλάνα του στο ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Την πιο δυνατή του ενδεκάδα φαινόταν ότι σκόπευε να την έβαζε με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή (29/8), αλλά το παιχνίδι δεν γίνεται.

Αυτό δεν σήμαινε φυσικά ότι στην Σλοβακία θα πήγαινε με εκτεταμένο ροτέισον. Πάλι τα βασικά του «όπλα» θα έβαζε, αλλά με δύο-τρεις αλλαγές στα χαφ ή ακόμη-ακόμη και στην κορυφή της επίθεσης, αν ο Χασάν ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από την παραμονή του 3-0 στο Φάληρο.

Τώρα, ο Μαρτίνς σκοπεύει να βάλει την πιο δυνατή του ενδεκάδα, με βάση αυτά που έδειξε την Δευτέρα (23/8). Συγκεκριμένα τους Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ ή Μάρκοβιτς, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. Συν φυσικά και τον Ονιεκούρου που έδειξε στο πρώτο ματς ότι είναι παίκτης που δεν θέλει και μπόλικο χρόνο για να κάνει «άνω-κάτω» την αντίπαλη άμυνα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate