Ολυμπιακός – «Φεύγει» το μισό ρόστερ…

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός – «Φεύγει» το μισό ρόστερ…

Ολυμπιακός – «Φεύγει» το μισό ρόστερ…
Στα μήκη και πλάτη Ευρώπης και Αφρικής θα βρίσκεται η… μισή ομάδα του Ολυμπιακού λόγω των Εθνικών ομάδων.

Το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε γιατί η… παράδοση της προχειρότητας της Σούπερ Λιγκ επαληθεύτηκε για άλλη μια φορά. Ο Ολυμπιακός μπαίνει στον Σεπτέμβριο έχοντας μόνο τα ευρωπαϊκά ματς στα πόδια του και ελπίζοντας πως πριν από την πρεμιέρα των ομίλων με την Αντβέρπ στο Καραϊσκάκη θα έχει δώσει τουλάχιστον το ματς της 1ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα την ώρα που ο Πέδρο Μαρτίνς θα μείνει… μόνος του στο Ρέντη για τις επόμενες δύο σχεδόν εβδομάδες.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Μόνος του στην υπερβολή βεβαίως αλλά από την άλλη η… μισή ομάδα αναχωρεί για τις υποχρεώσεις της με τις Εθνικές ομάδες με αποτέλεσμα όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί ουσιαστικά ο Πορτογάλος τεχνικός αυτό το διάστημα που υπάρχει στο πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου.

Για την ακρίβεια λοιπόν ο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεση του την εβδομάδα που ξεκινά (σ.σ. την Κυριακή υπάρχει ρεπό για όλους) δεκαεφτά ποδοσφαιριστές, όλοι βασικοί ή ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Κούντε – Καμερούν, Ντρέγκερ – Τυνησία, Βατσλίκ – Τσεχία, Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά – Γουινέα, Σισέ – Σενεγάλη, Ελ Αραμπί – Μαρόκο, Ρέαμπτσιουκ – Μολδαβία, Μάρκοβιτς – Σερβία, Χασάν – Αίγυπτος, Ονιεκούρου – Νιγηρία, Τζολάκης, Σουρλής – Κ19, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ανδρούτσος, Βρουσάι –Εθνική.

Επίσης στην προεπιλογή των εθνικών τους ομάδων είχαν κληθεί και οι Μπα, Κρίστινσον αλλά μέχρι τώρα δεν έχει φτάσει κλήση για οριστική συμμετοχή στα ματς που έρχονται μέσα στον Σεπτέμβριο.

Με ποιους θα μείνει ο Μαρτίνς σε αυτό το διάστημα στο Ρέντη; Ενδεκάδα πάντως βγαίνει. Κρίστινσον, Λαλά, Μπα, Σωκράτης, Αποστολόπουλος, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Τσούμιτς, Λόπες, Ραντζέλοβιτς (σ.σ. αν και το πιθανότερο είναι να έχει φύγει από την ομάδα ως δανεικός) και Τικίνιο. Μαζί και οι Σεμέδο, Σολδάνο, Γ. Μασούρας που επίσης είναι έτοιμος για αποχώρηση.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate