Ολυμπιακός: Το κριτήριο για τις επόμενες μεταγραφές

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός: Το κριτήριο για τις επόμενες μεταγραφές

Ολυμπιακός: Το κριτήριο για τις επόμενες μεταγραφές
Το πλάνο για την περαιτέρω ενίσχυση του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει μπροστά του τα διπλά ματς με την Λουντογκόρετς στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στα παιχνίδια με την Λουντογκόρετς έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Ολυμπιακό, ώστε η ομάδα να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία με φόντο τους ομίλους του Champions League.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Τρίτη στο «Καραϊσκάκη» τη βουλγαρική ομάδα, η οποία δείχνει αποφασισμένη να κάνει την έκπληξη και να βρεθεί εκείνη στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο γνωρίζουν πολύ καλά πως τα παιχνίδια με την Λουντογκόρετς, όχι μόνο για να πετύχουν τον στόχο τους αλλά και για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Για αυτό το λόγο ο Πέντρο Μαρτίνς έχει δώσει όλο το βάρος στα συγκεκριμένα παιχνίδια, ώστε να είναι οι παίκτες του ξανά στο 100% και να μπορέσουν να «καθαρίσουν» από το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση πρόκριση.

Από σήμερα μπήκαμε στον τελευταίο μήνα των μεταγραφών και οι πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζουν τις επαφές τους, ενώ αύριο θα γνωρίζουν την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν στην τελευταία φάση πριν από τους ομίλους του Champions League.

Ο Χένρι Ονιεκούρου δεν θα είναι η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ, αφού υπάρχουν ανάγκες σε συγκεκριμένες ανάγκες, όπως η απόκτηση ενός αριστερού μπακ-χαφ (με τους Ρέτσα και Μοχίκα να είναι αυτή τη στιγμή οι παίκτες που ξεχωρίζουν) και ενός δεύτερου εξτρέμ που θα δώσει περισσότερες επιλογές στον προπονητή.

Από εκεί και πέρα, αν υπάρξει κάποια αποχώρηση ποδοσφαιριστή θα υπάρξει η ανάλογη κάλυψη από τους ιθύνοντες του συλλόγου, ώστε να έχει όλα τα απαραίτητα «εργαλεία» ο Μαρτίνς στη διάθεσή του για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχουν τεθεί για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate