Ολυμπιακός: Το 4-3-3 και τα διλήμματα του Μαρτίνς

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός: Το 4-3-3 και τα διλήμματα του Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Το 4-3-3 και τα διλήμματα του Μαρτίνς
Όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με 4-3-3 στη ρεβάνς της Τρίτης με τη Λουντογκόρετς. Τα διλήμματα του Μαρτίνς. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Οι περισσότερες διαθέσιμες επιλογές στο κέντρο επιτρέπουν στον Πέδρο Μαρτίνς να επαναφέρει το αγαπημένο του 4-3-3 στη διάταξη του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς της Τρίτης με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Δεδομένου ότι ο Εμβιλά είναι έτοιμος για να βγάλει όλο το ματς, ενώ και ο Μπουχαλάκης είναι ξανά ετοιμοπόλεμος, ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται πως θα επιστρατεύσει τριάδα στο κέντρο. Οι Εμβιλά και Καμαρά θεωρούνται σίγουροι, ενώ ο Μπουχαλάκης φαίνεται πως θα διεκδικήσει μια θέση με τον Κούντε.

Στην άμυνα ο Παπασταθόπουλος όλα δείχνουν πως θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με παρτενέρ τον Σεμέδο. Ο Ανδρούτσος έχει τον πρώτο λόγο για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Ρέαμπτσιουκ, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, θα πάρει το άλλο άκρο. Μπροστά ο Μασούρας και ο Βαλμπουενά θα υποστηρίζουν τον Ελ Αραμπί, που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης, από την αρχή αυτή τη φορά.

Ίσως το μεγαλύτερο ερωτηματικό υπάρχει για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Τζολάκης έχει ανταποκριθεί περίφημα, αλλά ο Βατσλίκ μετρά πλέον αρκετές εβδομάδες προπονήσεων και ίσως προτιμηθεί η δική του εμπειρία κάτω από τα δοκάρια σε ένα ματς με τόση πίεση.

Στη σημερινή και αυριανή προπόνηση θα υπάρχει ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει πλήθος επιλογών και ουσιαστικά δεν υπολογίζει μόνο στους τραυματίες Φορτούνη και Τικίνιο (με τον Βραζιλιάνο να είναι και τιμωρημένος). Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate