«Γκάζωσε» και φεύγει για ομίλους ο Ολυμπιακός!

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

«Γκάζωσε» και φεύγει για ομίλους ο Ολυμπιακός!

«Γκάζωσε» και φεύγει για ομίλους ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός φόρτσαρε μετά το εικοσάλεπτο, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και με το εμφατικό 3-0 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας, ετοιμάζεται για τους ομίλους του Europa League. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τώρα μάλιστα, αυτός ήταν Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σοβαροί, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και με το εμφατικό 3-0 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας, ετοιμάζεται για τους ομίλους του Europa League!

Επιβλητική εμφάνιση από το 20λεπτο και μετά για τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Μαντί Καμαρά να ανοίγει το σκορ με γκολάρα το 37’ και τον MVP Σισέ να γράφει το 2-0 στο 52’. Το αυτογκόλ του Μποζίκοφ στο 67’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, που στέλνει με το ενάμιση πόδι τους Πειραιώτες στους ομίλους.

Ντεμπούτο με εξαιρετικά δείγματα από τον Βάτσλικ, «πρώτη» και για Ονιεκούρου, με μοναδικό μελανό σημείο να είναι ο τραυματισμός του Σισέ στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς. Έδωσε γάντια βασικού στον Βάτσλικ, ενώ στην τετράδα της άμυνας είχε τους Λαλά, Σωκράτη, Σισέ και Ρέαμπτσουκ. Στα χαφ ήταν οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, σε ρόλο «δεκαριού» ο Αγκιμπού Καμαρά, οι Μασούρας, Βαλμπουενά εξτρέμ και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Με την ίδια διάταξη κατέβασε και την Σλόβαν ο Βλαντιμίρ Βάις. Ο Σόβαν στην εστία, με τους Πούστσεκ, Αμπένα, Κάσια, Μπόζικοφ στην άμυνα. Κανκάβα, Ντε Καμπς τα δύο χαφ, με τους Βάις, Ιμπραχίμ, Ζμραλ να πλαισιώνουν τον Τσάβριτς στην επίθεση.

Το ματς

Ισορροπημένο ξεκίνημα στο παιχνίδι, με την Σλόβαν να δείχνει εξ αρχής πως ήθελε να παίξει πίσω από την μπάλα και να χτυπήσει στην κόντρα-επίθεση με την γρήγορη μεσοεπιθετική της γραμμή. Το πρώτο εικοσάλεπτο πέρασε χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο, με τον Ολυμπιακό να φορτσάρει από εκεί κει έπειτα, ανεβάζοντας την πίεσή του και να απειλεί στο 23’ όταν Ελ Αραμπί και Σισέ δεν κατάφεραν να τελειώσουν τη φάση από τη μικρή περιοχή! Τρία λεπτά μετά, ο Σωκράτης πήδηξε ψηλότερα από όλους χωρίς να βρει εστία όμως και στα… καπάκια ακολούθησε ένα εκρηκτικό δίλεπτο από τους «ερυθρόλευκους». 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate