«Αυτά θέλει η Νάπολι για Μανωλά, αλλιώς δεν τον δίνει στον Ολυμπιακό»

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

«Αυτά θέλει η Νάπολι για Μανωλά, αλλιώς δεν τον δίνει στον Ολυμπιακό»

«Αυτά θέλει η Νάπολι για Μανωλά, αλλιώς δεν τον δίνει στον Ολυμπιακό»
Η Νάπολι δεν παραχωρεί τον Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό με λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ, αξιώνοντας και μπόνους, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της «Gazzetta dello Sport», Αλφρέντο Πεντούλα.  
 
Το θέμα του Κώστα Μανωλά παραμένει στον… αφρό για ακόμη μια ημέρα στον Ολυμπιακό, μέσω νέας πληροφορίας από την Ιταλία. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο δημοσιογράφος της «Gazzetta dello Sport», Αλφρέντο Πεντούλα, μετέφερε το δικό του ρεπορτάζ μέσω παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή του «Sportitalia». Σύμφωνα, λοιπόν, με τις δικές του πηγές, ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δεν σκοπεύει να κάνει πίσω σε ό,τι αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις του για πιθανή παραχώρηση του 30χρονου στόπερ. Αξιώνοντας 10 εκατομμύρια ευρώ για πώλησή του. 
 
«Ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν κάνει πίσω. Για λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους δεν πρόκειται να μετακινηθεί από την Νάπολι και δεν πρόκειται να βγει λευκός καπνός από τις διαπραγματεύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός ρεπόρτερ.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate