Η κριτική του Ολυμπιακού: Βγήκαν μπροστά τα… νιάτα!

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Η κριτική του Ολυμπιακού: Βγήκαν μπροστά τα… νιάτα!

Η κριτική του Ολυμπιακού: Βγήκαν μπροστά τα… νιάτα!

Τζολάκης και Αγκιμπού Καμαρά ήταν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού κόντρα στην Λουντογκόρετς, με τους Μπα, Βαλμπουενά, Εμβιλά να ακολουθούν σε απόδοση.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Με το… άστρο των Καμαρά, Τζολάκη! Οι δύο πιτσιρικάδες κράτησαν όρθιο τον Ολυμπιακό κόντρα στην Λουντογκόρετς (1-1), όντας οι κορυφαίοι για τους «ερυθρόλευκους» ενώ οι Μπα, Βαλμπουενά, Εμβιλά ακολούθησαν σε απόδοση.

Το sportfm.gr περνάει από… ακτίνες Χ τον Ολυμπιακό:Τζολάκης: Ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στο παιχνίδι, κάνοντας μεγάλες επεμβάσεις και κρατώντας την ομάδα του στο ματς και μετά το 1-0. Στο γκολ δεν φέρει ευθύνη, αφού από πολύ κοντά ο Ντεσπότοφ περνάει την μπάλα πάνω από το τείχος.

Μπα: Ο καλύτερος από τους πέντε αμυντικούς του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν, έχει ένα καθοριστικό κόψιμο πάνω στον Σωτηρίου πριν εκτελέσει τον Τζολάκη για το 2-0. Ο πιο σταθερός, ο καλύτερος στόπερ του Ολυμπιακού, ίσως και αλάνθαστος.

Σεμέδο: Ορισμένες φορές βγάζει ένα… μπλαζέ, ένα υπερβολικά χαλαρό στιλ στο γήπεδο και αυτό είναι πρόβλημα συγκέντρωσης. Έχει χάσει ορισμένες φορές τον Σωτηρίου, δεν ήταν σίγουρα και η καλύτερη εμφάνιση για τον Πορτογάλο στόπερ.

Σισέ: Πολύ κακή εμφάνιση, δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα μία εβδομάδα μετά την πολύ καλή του εμφάνιση στο Μπακού. Αφήνει κενά στη θέση του ορισμένες φορές, ενώ κάνει το φάουλ από το οποίο προέρχεται το 1-0 των Βούλγαρων. Σωστά αντικαταστάθηκε.

Λαλά: Για άλλη μια φορά κάτω από τη βάση. Με διάθεση να προσφέρει, αλλά χωρίς να το καταφέρει, δεν μπόρεσε να περάσει μια σέντρα και ήταν αρνητικός. Σωστά αντικαταστάθηκε.

Ρέαμπτσιουκ: Αμυντικά δεν είχε πολλά προβλήματα, παρότι στο πρώτο μέρος είχε να αντιμετωπίσει τον τρομερό Ντεσπότοφ! Παρόλα αυτά, επιθετικά δεν πέρασε ούτε αυτός μια σέντρα, εμφανίζοντας για ακόμη ένα ματς τα ίδια αρνητικά στοιχεία στην επίθεση.

Κούντε: Έδειξε κουρασμένος! Δεν είχε τα ίδια τρεξίματα με το ματς στο Μπακού, δεν είχε καλή συνεννόηση με τον Καμαρά και ήταν έξω από τα νερά του. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Σωστά αντικαταστάθηκε. Μαντί Καμαρά: Πάρα πολλά και αδιάκοπα τρεξίματα από τον Καμαρά, βοήθησε σημαντικά στο αμυντικό κομμάτι αλλά κυρίως στο επιθετικό, με την κυκλοφορία της μπάλας και τις αλλαγές παιχνιδιού.

Βαλμπουενά: Μέχρι να κουραστεί, ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού! Έβγαλε αυταπάρνηση και προσωπικότητα στο γήπεδο, αλλά δεν είχε κάποια υποστήριξη και βοήθεια από τους συμπαίκτες του! Σωστά αντικαταστάθηκε.

Μασούρας: Ξεκινάει πολύ καλά το ματς, χάνεται μετά το 20λεπτο και… επανεμφανίζεται μετά τη μία ώρα αγώνα! Τακτικά για ακόμη μια φορά ήταν άριστος, δίνοντας πολλές βοήθειες αμυντικά και ντουμπλάροντας τον Ρέαμπτσουκ. Δεν ήταν κακός, αλλά σίγουρα ο Μαρτίνς ήθελε κι άλλα.

Χασάν: Είχε άχαρο ρόλο και δεν φάνηκε παρά μόνο στην τεράστια φάση που χάνει στο 58ο λεπτό όταν… πετυχαίνει από τα δύο μέτρα τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Έτρεξε πολύ, πίεσε και έδωσε μάχες, πήρε κάποιες πρώτες μπάλες αλλά ήταν ακίνδυνος! Εμβιλά: Μπήκε στο ημίχρονο και έλειψε πόσο πολύ έλειπε από τον Ολυμπιακό! Η ηρεμία που βγάζει στο παιχνίδι, η σωστή πρώτη μεταβίβαση, το γεγονός πως κλείνει χώρους… Όλα αυτά δεν τα είχε ο Ολυμπιακός και τα απέκτησε στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Γάλλου!

Ελ Αραμπι: Δεν έχει ρυθμό και φαίνεται, ωστόσο είναι παίκτης που τον αισθάνεται ο αντίπαλος αφού βγαίνει διαρκώς από την περιοχή, δίνει βοήθειες και στηρίγματα, σπάει μπάλες! Προφανώς, όμως, ο Μαρτίνς περιμένει τον Ελ Αραμπί να… φορτσάρει στη συνέχεια!

Ανδρούτσος: Μπήκε για να βελτιώσει τον Ολυμπιακό στο δεξί άκρο της άμυνάς του, είχε πολλές προωθήσεις και έπαιζε πολύ ψηλά αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες, αφού οι σέντρες του ήταν κακές.

Αγκιμπού Καμαρά: Έχει τσαγανό και φαίνεται! Μπαίνει στο ματς, δεν φοβάται να ζητήσει και να πάρει μπάλες, να πάρει προσπάθειες ακόμη και να κάνει λάθος! Κυνηγάει τη φάση του γκολ και δικαιώνεται, κάνοντας τρομερό τελείωμα που κρατάει όρθιο τον Ολυμπιακό! Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate