Ολυμπιακός: Η αντίδραση των παικτών μετά την επίσκεψη Μαρινάκη

Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός: Η αντίδραση των παικτών μετά την επίσκεψη Μαρινάκη

Ολυμπιακός: Η αντίδραση των παικτών μετά την επίσκεψη Μαρινάκη
Αποφασισμένοι να πετύχουν τον στόχο της συμμετοχής της ομάδας στους ομίλους του Europa League παρουσιάζονται οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά την επίσκεψη και την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Διαβάστε παρακάτω... 🔴 Αποτέλεσμα φαίνεται πως είχε η πρόσφατη επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, όπου μίλησε στους παίκτες και εξέφρασε την απογοήτευσή του μετά τον αποκλεισμό από το Champions League.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ζήτησε από όλους την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και φυσικά να βελτιώσουν το αγωνιστικό πρόσωπό τους σε σχέση με ό,τι έδειξαν με την Νέφτσι και την Λουντογκόρετς. Χθες οι παίκτες επέστρεψαν στο Ρέντη και εκείνο που προκύπτει, σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», είναι πως πρέπει να γυρίσουν τον διακόπτη για να πετύχουν τον μεγάλο στόχο που έθεσε η διοίκηση.

«Πάμε όλοι ενωμένοι από εδώ και πέρα. Να πετύχουμε τους στόχους μας και να μπούμε στους ομίλους του Europa League», ειπώθηκε μεταξύ άλλων από τους ποδοσφαιριστές. Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες