Εξελίξεις με Γκιλμπέρ στον Ολυμπιακό

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Εξελίξεις με Γκιλμπέρ στον Ολυμπιακό

Εξελίξεις με Γκιλμπέρ στον Ολυμπιακό
Εντός της ημέρας αναμένεται να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Φρεντερίκ Γκιλμπέρ, ο οποίος αποχωρεί από την Άστον Βίλα και έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ολυμπιακό. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δυναμικά κινείται στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός, ο οποίος προχωράει για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ-χαφ.

Ο Γάλλος άσος πιέζει την Άστον Βίλα προκειμένου να αποχωρήσει από την ομάδα και οι Πειραιώτες έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.  
 
Δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις, ώστε ο 27χρονος οπισθοφύλακας να πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Την ίδια στιγμή, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, έχοντας εναλλακτικές λύσεις για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Πέντρο Μαρτίνς για τη μεταγραφή ενός δεξιού μπακ-χαφ.

Σε ό,τι αφορά τον Κέβιν Λαλά, τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν φήμες σύμφωνα με τις οποίες μπορεί να αποχωρήσει.

Όπως γράφει το «Φως των Σπορ», αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα αποχώρηση του Γάλλου άσου και εκτιμάται πως θα δώσει σημαντικές λύσεις στο ροτέισον που θα κάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ο Πορτογάλος τεχνικός και παράλληλα στα μέσα της σεζόν υπάρχει το Κόπα Άφρικα.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate