Αντβέρπ - Europa: Πρώην "ερυθρόλευκος" στον δρόμο του Ολυμπιακού!

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Αντβέρπ - Europa: Πρώην "ερυθρόλευκος" στον δρόμο του Ολυμπιακού!

Αντβέρπ - Europa: Πρώην "ερυθρόλευκος" στον δρόμο του Ολυμπιακού!
Η Αντβέρπ έμεινε στο 2-2 με την Λέουβεν για το βελγικό πρωτάθλημα δίχως να μπορέσει να αξιοποιήσει την έδρα της. το καλό κλίμα από την πρόκριση στο Europa League όπως και το προβάδισμα που πήρε στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να το αξίζει με βάση την απόδοση των δύο ομάδων. 
 
Προβάδισμα που ήρθε με ένα αυτογκόλ και με ένα πέναλτι από τον σέντερ φορ Φρέι, για τον οποίο λεγόταν προ ημερών ότι είχε σοβαρό τραυματισμό, αλλά αυτός εμφανίστηκε ξαφνικά στην ενδεκάδα αιφνιδιάζοντας τους Βέλγους δημοσιογράφους.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο πρώην ερυθρόλευκος, Μπιορν Ένγκελς, έκανε ό,τι μπορούσε για την Αντβέρπ, αλλά τα αμυντικά κενά της φάνηκαν και στο 2-2 με την Λέουβεν ενώ πλησιάζει η πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League (16/9-«Γ. Καραϊσκάκης») πίστεψε ότι είχε εξασφαλίσει τη νίκη, αλλά η Λέουβεν είχε αντίδραση. Και παρά την πολύ καλή προσπάθεια που έκανε ο Μπιορν Ένγκελς, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, στην άμυνά της τα προβλήματα ήταν πολλά. Ήταν και άτυχη η Αντβέρπ καθώς είχε μεγάλη ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ και αμέσως μετά δέχτηκε την ισοφάριση από τον Σενγκέλια που μόλις είχε περάσει αλλαγή μόνο και μόνο επειδή χτύπησε ένας συμπαίκτης του.

Ήταν τόσο «ροκ» το ματς που η Λέουβεν ενώ έμεινε με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις, είχε ευκαιρία λίγο πριν από το τελικό σφύριγμα για να κάνει ολική ανατροπή. Γενικά η Αντβέρπ και πάλι δεν έπεισε ότι είναι σε καλή κατάσταση, έχει προβλήματα στο κέντρο παρά την παρουσία του πολύπειρου Ναϊγκολάν και εάν συνεχίσει έτσι μέχρι την πρεμιέρα στο Φάληρο, ο καλός Ολυμπιακός δεν θα έχει προβλήματα. Μπορεί, βέβαια, να την πεισμώσει το γεγονός ότι έμεινε πολύ πίσω στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και να βγάλει αντίδραση, αλλά παρότι έχει παίκτες με ποιότητα δεν μπορεί να αποφύγει πολύ σοβαρά λάθη που της κοστίζουν.

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate