Ο Κλοπ «έσταξε μέλι» για τον Τσιμίκα (video)

Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Ο Κλοπ «έσταξε μέλι» για τον Τσιμίκα (video)

Ο Κλοπ «έσταξε μέλι» για τον Τσιμίκα (video)

Σας ενημερώσαμε για την τριάρα που έριξε η Λίβερπουλ του Τσιμίκα, στη Νόριτς των Τζόλη και Γιαννούλη. Ακόμη και έτσι, ο Ολυμπιακός είναι «από πάνω» και το ποδόσφαιρο δείχνει την πραγματικότητα. Ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Κώστα Τσιμίκα, με τη φανέλα της Λίβερπουλ, στο συγκεκριμένο ματς και μίλησε με κολακευτικά λόγια, για την απόδοση του πρώην «ερυθρόλευκου».

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

«Ήταν πολύ καλός, πολύ καλός. Θα έλεγα για τουλάχιστον 80 λεπτά έπαιξε καλά, αφού συμμετείχε σε όλες τις επιθετικές ενέργειες, ενώ παράλληλα, αμύνθηκε καλά. Σ΄ εκείνο το σημείο, προφανώς κάποιος τράβηξε λίγο την… πρίζα! Αυτό είναι φυσιολογικό μετά από αυτήν την μακρά περίοδο, οπότε ήταν ένα πολύ καλό ντεμπούτο. Βασικός σε ένα εκτός έδρας ματς, έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Γερμανού προπονητή, για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος διαπρέπει με τους Reds.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate