Με προβλήματα έρχεται η Σλόβαν - Σοβαρές απώλειες

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Με προβλήματα έρχεται η Σλόβαν - Σοβαρές απώλειες

Με προβλήματα έρχεται η Σλόβαν - Σοβαρές απώλειες

Σοβαρές απώλειες θα έχει η Σλόβαν στους αγώνες με τους Πειραιώτες, για τα play-off του Europa League, με τον προπονητή της ομάδας, Βλάντιμιρ Βάις, να βγαίνει και να δηλώνει άμεση ενίσχυση.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Αναλυτικά ο Βάις δήλωσε:

«Έχουμε μόλις τέσσερις αμυντικούς για τον αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού. Πρέπει να πάρουμε παίκτες και στην άμυνα και στη μεσοεπιθετική γραμμή. Έχουμε μόλις 18 παίκτες. Ο Ντε Μάρκο έχει αποβληθεί, ο Νταβίντ Στρέλετς αποχωρεί, έχουμε πρόταση για τον Ραφαέλ Ρατ. Πρέπει να πάρουμε 4-5 παίκτες. Το πρόγραμμα το φθινόπωρο θα είναι απαιτητικό και αν δεν κάνουμε κάτι, αυτή η ομάδα δεν θα αντέξει. Θα χάσουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Ας το παραδεχτούμε, στη μεταγραφική περίοδο κοιμηθήκαμε! Δεν υπάρχουν παίκτες στην αγορά της Σλοβακίας που θα μπορούσαν να ταιριάξουν αμέσως στη Σλόβαν. Είμαστε λίγοι και θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Ήρθα στη Σλόβαν με την παρότρυνση του ιδιοκτήτη για να τον βοηθήσω. Είχα την αυτοπεποίθηση να αλλάξω κάτι, να χτίσω και να κερδίσω. Μερικές φορές δεν είναι εύκολο, γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια ποδοσφαιρική άποψη όπως εγώ».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate