Μαρτίνς: Προανήγγειλε και άλλη μεταγραφή - Χτυπάει σε θέση που δεν το περιμέναμε...

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Μαρτίνς: Προανήγγειλε και άλλη μεταγραφή - Χτυπάει σε θέση που δεν το περιμέναμε...

Μαρτίνς: Προανήγγειλε και άλλη μεταγραφή - Χτυπάει σε θέση που δεν το περιμέναμε...

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το 2-2 στη ρεβάνς με την Σλόβαν και την συνέχεια στο Europa League:

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

“Έχουμε τεράστια ποιότητα. Προσπάθεια για έναν ακόμη ακραίο”

«Είμαστε ικανοποιημένοι που πετύχαμε την είσοδο στους ομίλους του Europa League. Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, καθώς θα έπρεπε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Είχαμε την άνεση να κάνουμε κάτι καλύτερο, μετά το σκορ του πρώτου αγώνα στο γήπεδό μας.

Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Ονιεκουρού. Είναι πιο πίσω από τους συμπαίκτες του, δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα. Όλοι οι νέοι πάικτες θέλουν το χρόνο τους για προσαρμοστούν στα πρέπει και τα θέλω της ομάδας. Πρέπει να τους δώσουμε παιχνίδια στα πόδια τους, ώστε να κάνουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια.

Θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά από τις άλλες φορές. Δεν έχω κάποια προτίμηση σε αντιπάλους, από την αυριανή κλήρωση.

Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να φτιάξουμε το ιδανικό ρόστερ. Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια ποιότητα και παίκτες πολύ ικανούς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες που έχω στην διάθεσή μου. Θα προσπαθήσουμε, όμως να αποκτήσουμε έναν ακόμα ακράιο. Αν δεν συμβεί, δεν υπάρχει πρόβλημα.»

 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate