Εκεί "στέλνουν" τον Μαντί Καμαρά οι στοιχηματικές!

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Εκεί "στέλνουν" τον Μαντί Καμαρά οι στοιχηματικές!

Εκεί "στέλνουν" τον Μαντί Καμαρά οι στοιχηματικές!

Το όνομα του Μαντί Καμαρά εμπλέκεται συχνά πυκνά τα τελευταία χρόνια σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Κι αυτό το καλοκαίρι έχει γραφτεί πως ο άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και τελευταία μάλιστα ακούγεται έντονα πως έρχεται μεγάλη επίσημη πρόταση στο λιμάνι για την απόκτησή του.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ένα από τα σενάρια δε, αναφέρει ότι η Νάπολι είναι αυτή που ερίζει για τον ταλαντούχο κεντρικό χαφ, έχοντας τη διάθεση να προσφέρει για να τον κάνει δικό της και τον Κώστα Μανωλά, που επίσης φημολογείται ότι θέλει να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά!

Την ίδια ώρα, οι στοιχηματικές εταιρίες δεν διστάζουν να βγάλουν αποδόσεις για το μέλλον του Μαντί Καμαρά, θεωρώντας σε αυτή τη φάση πως είναι δύσκολο να αποχωρήσει από το λιμάνι, προσφέροντας την παραμονή του στο πολύ χαμηλό 1.30.

Πάντως, αν πωληθεί ο παίκτης, σύμφωνα πάντα με τις στοιχηματικές, η ομάδα που είναι το φαβορί για τον αποκτήσει είναι η Νάπολι, με απόδοση 3.50. Κάτι που σημαίνει ότι η «τράμπα» που ακούγεται με τον Κώστα Μανωλά δεν είναι απίθανο σενάριο.

Παράλληλα, υπάρχουν ακόμα αρκετές top ομάδες από κορυφαία πρωταθλήματα που φέρονται να ενδιαφέρονται για τον άσο του Ολυμπιακού, όπως η Λέστερ (8.00) από την Αγγλία και η Μίλαν από την Ιταλία (8.00).

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate