Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός: Τι δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός: Τι δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες

Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός: Τι δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες

Φαβορί και για την νίκη και για την πρόκριση ο Ολυμπιακός κόντρα στην Λουντογκόρετς σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Λίγες ώρες έμειναν για την σπουδαία αναμέτρησης της Λουντογκόρετς με τον Ολυμπιακό (21.00) και τείνουν να παγιωθούν οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών, για το ματς που θα διεξαχθεί στο Ράζγκραντ της Βουλγαρίας.

Εκεί όπου ο Ολυμπιακός δίνεται από τους μπουκ φαβορί νίκης, σε απόδοση που προσεγγίζει το 2.50. Αντίθετα, ο άσος της Λουντογκόρετς ανεβαίνει στα επίπεδα του 3.50, ενώ η ισοπαλία αποδίδει περίπου 3.25. Ανάλογες είναι οι εκτιμήσεις και για το ενδεχόμενο πρόκρισης, όπου ο Ολυμπιακός δίνεται φαβορί για να περάσει στο 1.65, ενώ η Λουντοιγκόρετς πληρώνει περίπου 2.25.

Σε σχέση με τα γκολ, το να μπουν περισσότερα από 2,5 (Over) σχεδόν δίνει 2 φορές το ποντάρισμα, ενώ το να μπουν λιγότερα από 2,5 (Under) κινείται στα όρια του 1.75. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) αποδίδει περίπου 1.75, ενώ το να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες (No Goal) αγγίζει τα όρια του 2.00.

Στους σκόρερ τη μικρότερη απόδοση έχει ο Ελ Αραμπί (2.20), ακολουθούν ο Χασάν (2.60), ο Μασούρας (3.00) και οι… δύο Καμαρά (Μαντί και Αγκιμπού) στο 4.00. Λίγο πιο κάτω ο Βαλμπουενά στο 4.25. Από την Λουντογκόρετς, επικρατέστερος για να σκοράρει θεωρείται ο Σωτηρίου (2.80) και ακολουθούν οι Ντεσπότοφ (3.50), Κόουλι (4.50), Τεκπετέι (4.50) και Βάντερσον (4.50).

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate