«Ένταση» Μανωλά-Ντε Λαουρέντις λόγω Ολυμπιακού!

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

«Ένταση» Μανωλά-Ντε Λαουρέντις λόγω Ολυμπιακού!

«Ένταση» Μανωλά-Ντε Λαουρέντις λόγω Ολυμπιακού!

«Ένταση» φαίνεται να έχει σηκωθεί μεταξύ Κώστα Μανωλά και Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με αφορμή το μεταγραφικό θέμα, το οποίο έχει ανακύψει, με τον Ολυμπιακό. Όχι. Ο Ντε Λαουρέντις δεν έχει σκοπό να… κόψει τον δρόμο του Μανωλά, προς τον Ολυμπιακό, με κάθε τρόπο. Κάθε άλλο. 

Είναι δεδομένο ότι η Νάπολι το συζητά το θέμα της παραχώρησής του, εφόσον πάρει αυτά τα οποία θέλει. Αυτά τα οποία θα την ικανοποιήσουν. Ο Ολυμπιακός, επάνω σε αυτή τη βάση, κάνει τις διαπραγματεύσεις του και προσπαθεί να βρει τη λύση, στο θέμα. Να κάνει δικό του, ξανά, τον Κώστα Μανωλά.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴Σε αυτό το πλαίσιο, βέβαια, εντάσσεται και η θέληση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, η οποία είναι σαφής και έχει να κάνει με την επιστροφή του, στον Θρύλο. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μανωλάς είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην πατρίδα και στο σπίτι του: Στον Ολυμπιακό. Κάπως έτσι οι δύο άνδρες, ο Μανωλάς και ο Ντε Λαουρέντις, φέρονται να έχουν μία «ένταση» μεταξύ τους, η οποία προκύπτει από ο μεταγραφικό αυτό θέμα, το οποίο κυριαρχεί. Αυτό αναφέρει η εφημερίδα Il Mattino, η οποία στέκεται σε αυτό το θέμα.

Ο Ντε Λαουρέντις προσπαθεί να αποκομίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος, από την πώληση του Μανωλά, ο Μανωλάς από την άλλη κάνει ό,τι είναι δυνατό, για να διευκολύνει την αναχώρησή του, από τους «παρτενοπέι», ώστε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Και κάπου εκεί δείχνει να δημιουργείται μία μικρή προστριβή. Πάντως, ο Μανωλάς είναι κανονικά στην αποστολή του Σπαλέτι, για το ματς με τη Βενέτσια…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate