Κλήρωση Ολυμπιακού: Οι προτιμήσεις των παικτών που δεν... υπάρχουν και το «άρωμα» από Λουντογκόρετς

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Κλήρωση Ολυμπιακού: Οι προτιμήσεις των παικτών που δεν... υπάρχουν και το «άρωμα» από Λουντογκόρετς

Κλήρωση Ολυμπιακού: Οι προτιμήσεις των παικτών που δεν... υπάρχουν και το «άρωμα» από Λουντογκόρετς

Τι έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού για την επικείμενη κλήρωση των ομίλων του Europa League μετά το 2-2 της Μπρατισλάβας.

Πάντοτε η αναμονή στις κληρώσεις ευρωπαϊκών διοργανώσεων έβγαζε μία ωραία αίσθηση αγωνίας και προσμονής. Στο δε στρατόπεδο των ποδοσφαιριστών οι συζητήσεις ήταν αρκετές. Έπεφταν στοιχήματα για τους αντιπάλους που θα συναντούσαν στους ομίλους, μιλούσαν ανοικτά για τις προτιμήσεις τους, σε ποια γήπεδα θα ήθελαν να πάνε ή με ποιες ομάδες ήθελαν να πέσουν για να έχουν ελπίδες πρόκρισης.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ενόψει της κλήρωσης των ομίλων του Europa League που θα γίνει σε λίγη ώρα, είναι η πρώτη φορά που δεν πληροφορηθήκαμε για τέτοιου είδους συζητήσεις στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

Σίγουρα αν οι Πειραιώτες ήταν στην χθεσινή (26/8) κλήρωση των ομίλων του Champions League, θα έπεφταν βροχή τα στοιχήματα.

Τώρα με τους ομίλους του Europa League ειναι διαφορετικά τα πράγματα. Όχι επειδή δεν θέλουν να παίξουν στη συγκεκριμένη διοργάνωση (ίσα-ίσα που πιστεύουν ότι αν βρεθεί η χημεία μεταξύ τους θα γράψουν ιστορία τη φετινή σεζόν), αλλά επειδή πρόκειται για μία διοργάνωση που δεν μπορείς να βγάλεις εκτός κάδρου καμία ομάδα!

Οι σύλλογοι στο β’, στο γ’ και στο δ’ γκρουπ είναι «ένας κι ένας»! Πρόκειται για ένα μίνι Champions League και μετά το τέλος της κλήρωσης δεν μπορείς να μιλήσεις ούτε για ατυχία, ούτε για το αν χαμογέλασε η τύχη. Όποιος αντίπαλος και να έρθει, θα πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο μονοπάτι, ώστε να πετύχει ο Ολυμπιακός τον στόχο του. Να βγει πρώτος στον όμιλο και να περάσει απευθείας στους «16».

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι υπάρχουν κάποιοι μέσα στην ομάδα που δεν το κρύβουν ότι θα ήθελαν να ξαναβρούν την Λουντογκόρετς στο δρόμο τους. Για ευνόητους λόγους φυσικά... Μέχρι εκεί όμως. Κατά τ’ άλλα δεν υπάρχει καμία προτίμηση. Οι περισσότερες ομάδες είναι σχεδόν ισάξιες στο β’ και στο γ’ γκρουπ, ενώ στο δ’ υπάρχουν σύλλογοι που δεν είναι επιπέδου... Ντουντελάνζ, όπως είχε συμβεί τη σεζόν 2018-19.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate