Καραπαπάς - Ολυμπιακός: Επιβεβαιώνουν για Μανωλά - επαφές... αλλά...!

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Καραπαπάς - Ολυμπιακός: Επιβεβαιώνουν για Μανωλά - επαφές... αλλά...!

Καραπαπάς - Ολυμπιακός: Επιβεβαιώνουν για Μανωλά - επαφές... αλλά...!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του αντιπροέδρου της Κώστα Καραπαπά ξεκαθάρισε δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την Νάπολι για τον Κώστα Μανωλά. Ωστόσο, επιβεβαίωσε τις επαφές με τον ιταλικό σύλλογο και τον παίκτη, αλλά δεν είναι τόσο απλό να επιτευχθεί το «ντιλ» λόγω των υψηλών απαιτήσεων των Ιταλών. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Καραπαπάς για Μανωλά: «Υπάρχουν κάποιες επαφές, όχι συμφωνία»

 Ο Ολυμπιακός δια στόματος, Κώστα Καραπαπά παραδέχθηκε ότι υπάρχουν επαφές αλλά καμία συμφωνία για τον Μανωλά. 
 
Την στιγμή που στην Ιταλία τα ΜΜΕ συνεχίζουν να μεταφέρουν πληροφορίες σχετικά με τη μεταγραφή του Μανωλά στον Ολυμπιακό και τις σχέσεις του Έλληνα άσου με τον πρόεδρο της Νάπολι, έρχεται ένας άνθρωπος του Ολυμπιακού να παραδεχθεί ότι υπάρχουν επαφές για τον παίκτη.

Αυτό συνέβη μέσω του Κώστα Καραπαπά. Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω του προφίλ του στο instagram, αντέδρασε σε ένα δημοσίευμα σχετικό με το θέμα της επιστροφής του Έλληνα κεντρικού αμυντικού στο λιμάνι, και παραδέχθηκε ότι υπάρχουν επαφές και με τον παίκτη αλλά και τη Νάπολι για τη μεταγραφή.  
 
«ΠΡΟΦΑΝΩΣ και υπάρχουν κάποιες επαφές με τον Μανωλά και τη Νάπολι, όμως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...», αναφέρει μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων.

Θυμίζουμε ότι και προ ημερών ο Κώστας Καραπαπάς με άλλη παλαιότερη του ανάρτηση είχε διαψεύσει ότι υπάρχει συμφωνία τονίζοντας επιπρόσθετα πως "ούτε είμαστε κοντά".
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate