Καμαρά: Δήλωση που χτυπά στην καρδιά όλων των Ολυμπιακών!

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Καμαρά: Δήλωση που χτυπά στην καρδιά όλων των Ολυμπιακών!

Καμαρά: Δήλωση που χτυπά στην καρδιά όλων των Ολυμπιακών!

Στην αντίδραση που έβγαλε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά και στο ότι πάντα θα είναι εδώ για την ομάδα, στάθηκε ο Μαντί Καμαρά. «Ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσει έτσι με αυτό τον τρόπο να παίζει έτσι και στην συνέχεια σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει με την μπάλα κάτω έχει την κατοχή και έβγαλε την αντίδραση που ζήτησε ο προπονητής σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Καμαρά: «Θα είμαι πάντα εδώ για τον Ολυμπιακό»

Θα είμαι πάντα εδώ για την ομάδα και θα βοηθήσω όπου χρειαστεί είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση και θα δίνω πάντα το 100% για την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος σε όλα τα παιχνίδια. Στον Καμαρά (σ.σ. Αγκιμπού) λέω ότι πρέπει να προσπαθεί πάντα να δουλεύει σκληρά για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, ενώ τα ίδια λέω και στα μικρότερα αδέλφια μου να δουλεύουν πολύ και να προσπαθήσουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες