Ραδιόφωνο: Η νέα μεγάλη επένδυση Μαρινάκη - Υπογράφει με κορυφαία ονόματα!

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Ραδιόφωνο: Η νέα μεγάλη επένδυση Μαρινάκη - Υπογράφει με κορυφαία ονόματα!

Ραδιόφωνο: Η νέα μεγάλη επένδυση Μαρινάκη - Υπογράφει με κορυφαία ονόματα (ΦΩΤΟ)

Το... αφεντικό του Ολυμπιακού προχωράει με γοργούς ρυθμούς το νέο του πλάνο.

Το νέο μουσικό ραδιόφωνο του Βαγγέλη Μαρινάκη στους 104.6 μπαίνει δυναμικά στη μάχη.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Έως τώρα ξέρουμε τα εξής:

1) Τη διεύθυνση έχει αναλάβει ο Νίκος Νικολακόπουλος που γνωρίζει πολύ καλά τη συνταγή να φτιάχνεις πετυχημένους ραδιοσταθμούς.

2) Το πρωινό «Mappes Show» που έπαιζε για 9 χρόνια στον Ρυθμό 94.9, μετακόμισε ήδη στους 104.6. Δημήτρης Ουγγαρέζος, Stam Din Dan Done, Ιωάννα Λαϊου και η ηχολήπτριά τους Βασιλική Μπαρδάνη οι τέσσερις της ομάδας. «Μάππες μας. Να είστε έτοιμοι, την κατάλληλη στιγμή, ο χονδρός και η κα Μαρίνα, η Ιωάννα και τα Κουλμάμη, η Βασιλική με το κελαριστό γέλιο και ο Γιαννάκης θα ρίξουν το σύνθημα για μάζωξη» λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Το νέο της ημέρας είναι ότι σε συζητήσεις με τους 104.6 και πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και η Ναταλία Γερμανού που αποχωρεί από τον Sfera 102.2. Άλλη μία γερή προσθήκη στο νέο ραδιόφωνο που δείχνει πως θα αποτελεί υπολογίσιμο παίκτη στα FM. «Οι σημαντικότεροι Έλληνες καλλιτέχνες» ένα από τα σποτ που παίζουν ήδη στη συχνότητα μαζί με «όλες τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες».

Πληροφορίες θέλουν και την αεικίνητη Κατερίνα Ζαρίφη να έχει δεχτεί πρόταση.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Πηγή-Πηγή: e-tetradio.gr
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες