Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τη Λουντογκόρετς

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τη Λουντογκόρετς

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τη Λουντογκόρετς

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λουντογκόρετς στο πρώτο του παιχνίδι για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Όπως δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Ρούμπεν Σεμέδο εκείνο που έχει σημασία είναι η ομάδα του Πειραιά να φτάσει στη νίκη. Το σημαντικότερο βέβαια είναι αυτή η επιτυχία να έρθει χωρίς ο Ολυμπιακός να δεχτεί γκολ.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο προπονητή είναι πως σε σχέση με τα ματς κόντρα στη Νέφτσι έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που δεν επέστρεψε στις προπονήσεις. Εκτός είναι και ο Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος έφτασε στην Αθήνα την Κυριακή το μεσημέρι και ανακοινώθηκε χθες από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του που επέστρεψαν στις προπονήσεις ακόμη δεν είναι στο 100% για να παίξουν σε αυτό το ματς. Αυτό ήταν αρκετό για να διαμορφώσει το τελικό του πλάνο για την ενδεκάδα.

Έτσι ο 51χρονος κόουτς επέλεξε τον Τζολάκη να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού. Στην άμυνα θα παίξει και πάλι με τρεις στόπερ επιλέγοντας Σεμέδο, Σισέ και Μπα. Ρέαμπτσιουκ και Λαλά θα είναι στα δύο άκρα, ενώ Κούντε και Καμαρά θα είναι οι δύο χαφ. Στα άκρα της επίθεσης ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τους Βαλμπουενά, Μασούρα και στην κορυφή τον Χασάν.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate