Το εξτρά διήμερο των μεταγραφών για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Το εξτρά διήμερο των μεταγραφών για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Το εξτρά διήμερο των μεταγραφών για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!
Ο Κ. Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του στο Gazzetta γιατί υπάρχουν επιπρόσθετες 48 ώρες για μεταγραφές σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Η μεταγραφική περίοδος λήγει απόψε το βράδυ, αλλά ας έχουμε υπόψιν μας ότι για τις δύο ελληνικές ομάδες που συνεχίζουν στην Ευρώπη, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, υπάρχει ακόμη ένα εξτρά διήμερο για προσθήκες παικτών!

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Διότι υπάρχουν δύο συγκεκριμένες συνιστώσες: πρώτη, η κατάθεση της λίστας των ποδοσφαιριστών που μπορεί κάθε κλαμπ να δηλώσει στην UEFA, τόσο για το Europa League, όσο και για το Conference League, είναι μέχρι μεθαύριο, Πέμπτη τα μεσάνυκτα. Και δεύτερη ότι από αύριο έως τα μέσα του Σεπτέμβρη οι ομάδες μπορούν να κάνουν μεταγραφές ακόμη, αλλά ελεύθερων παικτών.

Άρα, ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ αύριο και μεθαύριο έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ελεύθερους παίκτες και να τους δηλώσουν κανονικά στην UEFA για τις υποχρεώσεις τους. Προσέξτε, δεν λέω ότι θα το κάνουν, ειδικά για τον Ολυμπιακό που ξέρω δεν το βλέπω ως το πιο πιθανό ενδεχόμενο-λέω ότι έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν. Π.χ. ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκτήσει τον Εσκουδέρο η, τον κάθε Εσκουδέρο που είναι ελεύθερος κι ο ΠΑΟΚ τον Τζοβίνκο η, τον κάθε Τζοβίνκο που είναι ελεύθερος. Τα ονόματα τα χρησιμοποιώ όχι για να υπονοήσω κάτι, αλλά επειδή έχουν ακουστεί εδώ και καιρό.

Κατά την γνώμη μου, θα μπορούσαν να υπάρξουν περιπτώσεις ελεύθερων παικτών με ενδιαφέρον, υπό την έννοια ότι όχι αυτών των παικτών που είναι ελεύθεροι από την 1η Ιουλίου και ψάχνουν δύο μήνες ομάδα (αυτοί έχουν κάνει μηδέν προετοιμασία με σύλλογο και ως εκ τούτου η λογική λέει ότι για να είναι έτοιμοι 100% θα πρέπει να φτάσουν τα…Χριστούγεννα), αλλά αυτών που έμειναν ελεύθεροι το τελευταίο π.χ. δεκαήμερο των μεταγραφών.

Προχθές λ.χ. έμεινε ελεύθερος από την Μπέτις ο Βραζιλιάνος στόπερ Σίντνεϊ-κι εδώ το όνομα μπαίνει τυχαία. Αυτοί που έχουν μείνει ελεύθεροι γύρω στις 15 με 20 Αυγούστου είναι καλύτερες περιπτώσεις από πλευράς ετοιμότητας, πάντα θεωρητικά, γιατί είχαν κάνει προετοιμασία με τις ομάδες τους-εκτός κι αν ήταν εκτός πλάνων και έκαναν μόνοι τους, όπως στον Ολυμπιακό οι Γιάννης Μασούρας και Σολδάνο.

Τέλος πάντων, ας λάβουμε υπόψιν μας κι αυτή την παράμετρο, του εξτρά διημέρου, που μπορεί να προσθέσει άλλο χρώμα στο φινάλε των μεταγραφών. Γιατί ελεύθερους μπορείς να πάρεις έως τις 17 Σεπτέμβρη, αλλά για να τους δηλώσεις στην UEFA είναι μέχρι μεθαύριο. Και το να πάρει ξέρω γω ο ΠΑΟΚ τον Τζοβίνκο καθυστερημένα και να μην τον δηλώσει για τις υποχρεώσεις του στο Conference League, δεν νομίζω να «λέει».

Άσχετο: Το σκεπτικό στον Ολυμπιακό για το φινάλε των μεταγραφών είναι να μην πάρουν παίκτη «για να πάρουν», αλλά μόνο αν θεωρούν ότι πραγματικά μπορεί να τους βοηθήσει. Πλέον το βλέπω πολύ δύσκολο...

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες