ΕΠΟ: Δημοσιοποίησε τον κανονισμό των Ομάδων Β’!

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

ΕΠΟ: Δημοσιοποίησε τον κανονισμό των Ομάδων Β’!

ΕΠΟ: Δημοσιοποίησε τον κανονισμό των Ομάδων Β’!
Η ΕΠΟ τη Δευτέρα έκανε γνωστό τον κανονισμό των Β' ομάδων για την κατηγορία της Super League 2 ενόψει της νέας σεζόν. Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Οι ομάδες αυτές τα δύο επόμενα χρόνια δεν θα υποβιβάζονται εκτός εάν η Α’ ομάδα τους πέσει κατηγορία. Από το 2023-2024 θα παίζουν τα play outs και θα πέφτουν. Μετά το 2023-2024 μένουν όσες δεν πέσουν.

Στις Β’ ομάδες θα μετέχουν παίκτες που κατά την 1η Γενάρη δεν έχουν συμπληρώσει τα 23 τους χρόνια και που έχουν συμπληρώσει τα 16 έτη.

Επίσης πέντε παίκτες άνω των 23 ετών θα μπορούν να παίξουν και στο ΦΑ υποχρεωτικά πρέπει να αναγράφονται τουλάχιστον 10 παίκτες από Ακαδημίες ελληνικών ομάδων που θα έχουν θητεία σε Ακαδημίες για τουλάχιστον τρία έτη.

Επίσης στη διάρκεια του ματς υποχρεωτικά θα πρέπει να παίζουν 5 παίκτες με δικαίωμα στις Εθνικές ομάδες. Ακόμα δεν θα παίζουν στο Κύπελλο ενώ όποιος έχει Β’ ομάδα δεν θα έχει υποχρέωση να έχει ομάδα υποδομής.

– Δείτε εδώ όλον τον κανονισμό και εδώ τον νέο ΚΑΠ της ΕΠΟ και τους υπόλοιπους κανονισμούς.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες