Εφυγαν Ντρέγκερ, Τσούμιτς – Τι γίνεται με Χασάν και τους άλλους «φευγάτους»

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Εφυγαν Ντρέγκερ, Τσούμιτς – Τι γίνεται με Χασάν και τους άλλους «φευγάτους»

Εφυγαν Ντρέγκερ, Τσούμιτς – Τι γίνεται με Χασάν και τους άλλους «φευγάτους»
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την αποχώρηση των Ντρέγκερ και Τσούμιτς, αλλά μιλάει και για Ραντζέλοβιτς, Σολδάνο, Μασούρα. Με ποιες ομάδες, τι θα κάνει με τον Χασάν...

Τελευταίο μεταγραφικό 24ωρο για τον Ολυμπιακό, αλλά οι Ερυθρόλευκοι δεν σταματούν να κινούνται στο «παζάρι». Εχοντας ως βασικό μέλημα να ολοκληρώσουν τις συμφωνίες με τους προς αποχώρηση ποδοσφαιριστές. Αλλά και να βρουν προτάσεις για τους υπόλοιπους «φευγάτους», οι οποίοι παραμένουν στο δυναμικό του συλλόγου, αλλά όχι για πολύ ακόμη.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Νίκολα Τσούμιτς. Ο Ολυμπιακός απέρριψε την προσφορά του Ερυθρού Αστέρα για τον 22χρονο εξτρέμ. Αλλά έκανε αποδεκτή αυτήν της Ελβετικής Λουκέρνης. Ο Σέρβος, μάλιστα, βρίσκεται ήδη στον δρόμο για την Ελβετία, ώστε να ολοκληρώσει τον μονοετή δανεισμό του στην εν ενεργεία κάτοχο του Κυπέλλου, που έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν, έχοντας μόλις 2 βαθμούς στις πρώτες 5 αγωνιστικές του εγχώριου πρωταθλήματος.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής από τους «φευγάτους» που αποτελεί παρελθόν, είναι ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Ο Γερμανο-τυνήσιος δεξιός μπακ χαφ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, καθώς για τουλάχιστον έναν χρόνο, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, στην οποία θα παραχωρηθεί ως δανεικός. Για τον Ντρέγκερ υπήρχε πρόταση από την Γκόρνικ (σ.σ. πέρυσι είχε τον Γιάννη Μασούρα) και μία ομάδα Β’ Γερμανίας, αλλά ο Ολυμπιακός επέλεξε να τον στείλει στη Νότιγχαμ και το πολύ σκληρό πρωτάθλημα της Championship, όπου θα έχει την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια και να βελτιωθεί.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους προς αποχώρηση ποδοσφαιριστές, τώρα, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι οριστικό. Η μετακίνηση του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στον ΑΠΟΕΛ δεν προχώρησε, όπως και το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης, που τελικά επέλεξε τον Ουάρντα. Για τον Σέρβο εξτρέμ υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται, αλλά ο χρόνος πιέζει και όλα πρέπει να γίνουν πολύ γρήγορα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Φράνκο Σολδάνο, ο ίδιος απέρριψε την προοπτική να γυρίσει να παίξει στο Μεξικό, αλλά ακόμη υπάρχει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ισπανία. Η Λας Πάλμας παραμένει στο τραπέζι, με τον ατζέντη του, να υποστηρίζει στην Αργεντινή ότι έχει δύο ακόμη περιπτώσεις για τον πελάτη του, μία στην Ισπανία και μία στην Ιταλία (σ.σ. έχει ιταλικό διαβατήριο)!

Εξελίξεις ενδέχεται να υπάρξουν και για την περίπτωση του Γιάννη Μασούρα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για την περίπτωσή του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεθεί κάτι, έστω και την ύστατη ώρα.

Τέλος, ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Αχμέντ Χασάν. Για τον 28χρονο σέντερ φορ υπήρξε ενδιαφέρον από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από τη Μονπελιέ. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Αιγύπτιος θα μείνει στον Ολυμπιακό, ακόμη κι αν δεν έχει πάρει μεταγραφή έως την 1η Σεπτεμβρίου. Και αυτό διότι το όνομά του «παίζει» δυνατά στην τουρκική ποδοσφαιρική αγορά, όπου οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 08/09. Ενώ έχει πέσει στο τραπέζι και ρωσικών ομάδων, που επίσης αναζητούν σέντερ φορ με τα χαρακτηριστικά του Χασάν. Και στη Ρωσία το μεταγραφικό «παζάρι» κλείνει αργότερα και συγκεκριμένα στις 7 Σεπτεμωρίου.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate