Λουντογκόρετς-Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Λουντογκόρετς-Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς

Λουντογκόρετς-Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΡΑΖΓΚΡΑΝΤ: Για πρώτη φορά φέτος ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του και μπορεί στο ματς του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 «Τελικό» χαρακτήρισε ο Πέδρο Μαρτίνς τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς. Οι Πειραιώτες παίζουν μία πρόκριση στην αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας και το 1-1 του πρώτου αγώνα έχει αφήσει τα πάντα ανοιχτά. Στο δρόμο για τους ομίλους του Champions League οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το επόμενο αποφασιστικό βήμα για να έρθουν ακόμα πιο κοντά.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι αυτό είναι το ματς της χρονιάς μέχρι το επόμενο. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μετά το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης οι Πειραιώτες τα παίζουν όλα για όλα το βράδυ της Τρίτης στο Ράζγκραντ. Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο προπονητή είναι ότι από την ημέρα που ξεκίνησε η διαδικασία των προκριματικών είναι η πρώτη φορά που έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι στην ευχάριστη θέση να επιλέξει την καλύτερη ενδεκάδα έχοντας όλα του τα βαριά χαρτιά στη θέση του. Στο δίλημμα για τον τερματοφύλακα ο Τζολάκης είναι αυτός που φαίνεται πως κέρδισε τη «μάχη».

Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να επαναφέρει τον Ανδρούτσο και αριστερά θα παραμείνει ο Ρέαμπτσιουκ. Σεμέδο και Μπα θα είναι το δίδυμο στην άμυνα με τον Σωκράτη να έχει και αυτός τις πιθανότητες του.

Όσον αφορά στα χαφ εκεί είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και για πρώτη φορά θα παίξει η βασική του τριάδα. Δηλαδή αναμένεται να ξεκινήσει με Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά. Στην επίθεση Μασούρας και Βαλμπουενά θα ξεκινήσουν στα δύο άκρα, ενώ ο Ελ Αραμπί επανέρχεται στο αρχικό σχήμα.

  Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate