Αυτή η τιμωρία προβλέπεται για Σεμέδο από την Επιτροπή Δεοντολογίας!

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Αυτή η τιμωρία προβλέπεται για Σεμέδο από την Επιτροπή Δεοντολογίας!

Αυτή η τιμωρία προβλέπεται για Σεμέδο από την Επιτροπή Δεοντολογίας!

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού καταγγέλεται για βιασμό κι όχι απλά για παρενόχληση.

Ρούμπεν Σεμέδο: Δεδομένη θεωρείται η τιμωρία του Ρούμπεν Σεμέδο και από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ εφόσον προφυλακιστεί, μετά την καταγγελία 17χρονης για βιασμό.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στο άρθρο 24 του Κώδικα Δεοντολογίας αναφέρεται ότι: “απαγορεύεται η σεξουαλική παρενόχληση. Ως σεξουαλική παρενόχληση νοείται η ανεπιθύμητη σεξουαλική προσέγγιση η οποία δεν επιδιώκεται ούτε επιζητείται από τον παρενοχλούμενο. Η εκτίμηση για το αν υφίσταται παρενόχληση βασίζεται στην αντίληψη του μέσου και συνετού ανθρώπου για την ανεπιθύμητη ή προσβλητική συμπεριφορά. Απαγορεύονται ιδιαίτερα οι απειλές, η υπόσχεση ωφελημάτων και ο εξαναγκασμός από τον παρενοχλούντα.
 
Ο αμυντικός του Ολυμπιακού βέβαια καταγγέλεται για βιασμό κι όχι απλά για παρενόχληση. Όπως σημειώνει η “Live Sport”, εφόσον δεν υπάρξουν ανατροπές στην υπόθεση, τότε θα επιβληθεί στον Σεμέδο πολύμηνος αγωνιστικός αποκλεισμός. 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες