Αντύπας: «Αυτά περιμένει ο Μαρτίνς από Ολυμπιακό και Λουντογκόρετς»

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Αντύπας: «Αυτά περιμένει ο Μαρτίνς από Ολυμπιακό και Λουντογκόρετς»

Αντύπας: «Αυτά περιμένει ο Μαρτίνς από Ολυμπιακό και Λουντογκόρετς»
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Ηρακλής Αντύπας, από τη Βουλγαρία. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τις σκέψεις του Πέντρο Μαρτίνς για τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς, με στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, ανέλυσε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει με 4-3-3 τους Πειραιώτες στη Βουλγαρία, με τη γνωστή τριάδα στα χαφ Μπουχαλάκη, Καμαρά και Εμβιλά. Ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως αυτό είναι μία λογική απόφαση, αφού «με αυτή την τριάδα ο Ολυμπιακός έχει αρκετές επιτυχίες στο παρελθόν και σε ευρωπαϊκό επίπεδο». Από εκεί και πέρα, στάθηκε στην παρουσία του Ελ Αραμπί, ο οποίος «δεν δεν σκοράρει μόνο, αλλά δίνει ασίστ και δημιουργεί χώρους για τους συμπαίκτες του».

Στη συνέχεια, μίλησε για τα όσα περιμένει ο Μαρτίνς από την ομάδα του και από την Λουντογκόρετς που «που είναι μία επικίνδυνη ομάδα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate