Τσιμίκας: Σέντρα πάρε-βάλε και γκολ ο Ζότα - «Μέλι» έσταξε ο Κλοπ (vid)

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Τσιμίκας: Σέντρα πάρε-βάλε και γκολ ο Ζότα - «Μέλι» έσταξε ο Κλοπ (vid)

Τσιμικας: Σέντρα πάρε-βάλε και γκολ ο Ζότα - «Μέλι» έσταξε ο Κλοπ (vid)
Ο Κώστας Τσιμίκας έβγαλε μια καταπληκτική σέντρα, με αποδέκτη τον Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη Λίβερπουλ απέναντι στην Μπέρνλι. Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Έλληνας μπακ, Κώστας Τσιμίκας, αγωνιζόμενος ως βασικός στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μπέρνλι, έβγαλε την ασίστ για το γκολ του Ζότα.

Συγκεκριμένα, στο 18ο λεπτό ξεκλείδωσε την άμυνα της Μπέρνλι, βρήκε το Ντιόγκο Ζότα, με τον Πορτογάλο να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά.

Μιλάμε για την πρώτη ασίστ του Τσιμίκα σε επίσημο ματς με τη Λίβερπουλ. Με τον ίδιο να συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την ομάδα του.

Στο σημερινό ματς μάλιστα, από την αρχή ήταν εκπληκτικός και στα ανασταλτικά του καθήκοντα, και σε ένα από τα ανεβάσματά του κοντά στην περιοχή, έκανε τη σέντρα που ήθελε, με αποτέλεσμα να την εκμεταλλευτεί ο Ζότα.

https://www.youtube.com/watch?v=bLFh6ZQQeZg

Εκθείασε, ξανά, Τσιμίκα ο Κλοπ!

«Μέλι» έσταξε και πάλι ο Γιούργκεν Κλοπ για τον Κώστα Τσιμίκα μετά την πολύ καλή εμφάνισή του στο 2-0 της Λίβερπουλ επί της Μπέρνλι.

«Ο Κώστας έπαιξε πάρα πολύ καλά, είχε κρύο αίμα στη στιγμή του πρώτου γκολ. Χωρίς αυτή τη σέντρα δεν θα είχαμε σκοράρει. Και οι δύο μας φουλ μπακ είχαν ένα καλό παιχνίδι. Εντυπωσιακό, αν θέλετε, αν υπολογίσουμε και τις ασίστ. Ο Κώστας με τη σέντρα του κι ο Τρεντ με το «τσίμπημα» για τον Μανέ. Ήταν πολύ καλοί κι αμυντικά σε ένα δύσκολο ματς», σχολίασε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate