Αποκάλυψη – Πρόταση για Εσκουδέρο στον Ολυμπιακό (Vids)

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Αποκάλυψη – Πρόταση για Εσκουδέρο στον Ολυμπιακό (Vids)

Αποκάλυψη – Πρόταση για Εσκουδέρο στον Ολυμπιακό (Vids)
Ο πρώην αρχηγός της Σεβίλλης και ένας από τους καλύτερους Ισπανούς αριστερούς μπακ των τελευταίων χρόνων, Σέρχιο Εσκουδέρο, στο τραπέζι του Ολυμπιακού.Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Χένρι Ονιεκούρου πρέπει να θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Αρα η «τρύπα» στα άκρα της επίθεσης κλείνει με τον παίκτη που αποτελούσε πρώτη επιλογή των Πειραιωτών και του Πέδρο Μαρτίνς εδώ και δύο χρόνια. Με τους πρωταθλητές να κινούνται δυναμικά στο παζάρι και για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Με τις πληροφορίες του to10.gr να αναφέρουν πως το νέο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Σέρχιο Εσκουδέρο Παλόμο.

Το όνομα του Ισπανού αμυντικού μόνο άγνωστο δεν είναι στο ευρύ κοινό. Πρόκειται για τον επί μια 4ετία αρχηγό της Σεβίλλης, με δύο Europa League στο βιογραφικό του, που μόλις πριν από λίγες εβδομάδες έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Ανδαλουσίας. Μάλιστα, δεν είναι άγνωστος ούτε στους Ερυθρόλευκους, καθώς τον Ιανουάριο του 2020, όταν ο Ολυμπιακός αναζητούσε αριστερό μπακ, λόγω της παραχώρησης του Κούτρη στη Μαγιόρκα, οι εκπρόσωποί του τον είχαν βάλει ξανά στο τραπέζι. Και η περίπτωσή του είχε προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον.

Ο 31χρονος (02/09/1989) μπακ, θεωρείται ένας από τους καλύτερους ελεύθερους ποδοσφαιριστές στην αγορά και βρίσκεται στο στόχαστρο σημαντικών ευρωπαϊκών ομάδων. Πρόσφατα από την Ισπανία προέκυψε ενδιαφέρον από την Ατλέτικο Μαδρίτης (ως πιθανός αντικαταστάτης του Ρέναν Λόντι), ωστόσο, από την πλευρά των εκπροσώπων του, σημειώνεται πως η προοπτική του Ολυμπιακού μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει. Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο η Bahia, η εταιρεία που τον εκπροσωπεί τον έβαλε ξανά στο τραπέζι των Ερυθρόλευκων. Προσφέροντας μια πρώτης γραμμής λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Μια λύση που ο σύλλογος τη γνωρίζει καλά.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς θα κυνηγήσουν με θέρμη την περίπτωση του Εσκουδέρο. Ωστόσο, το παρελθόν έχει διδάξει πως όποτε οι πρωταθλητές βρήκαν στον δρόμο τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές με ποιότητα, εμπειρία και με… ποδόσφαιρο ακόμη στα πόδια τους, δύσκολα δεν ασχολούνται ή τουλάχιστον δεν προσπαθούν. Η περίπτωση του μέχρι πριν από λίγους μήνες συμπαίκτη του, Τόμας Βατσλίκ, είναι ενδεικτική.

Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για (ελεύθερο) ποδοσφαιριστή, που ολοκλήρωσε την παρουσία του στη Σεβίλλη με 176 συμμετοχές, 7 γκολ και 13 ασίστ σε 6 σεζόν. Ενώ πριν λίγα χρόνια έφτασε έως την εθνική ομάδα της Ισπανίας!

Πέρυσι ο Εσκουδέρο ήταν αναπληρωματικός (σ.σ. 14 συμμετοχές), λόγω της παρουσίας του Ακούνια, ενώ τη σεζόν 2019-20, είχε 21 αγώνες (1 γκολ, 1 ασίστ), αλλά έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν με τραυματισμό στον αγκώνα. Στα 31 του δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση «τελειωμένος», ενώ γνωρίζει πολύ καλά και από… ξενιτιά, καθώς πέρασε τρία χρόνια στη Γερμανία, με τη φανέλα της Σάλκε (2010-13).

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις αριστερών μπακ, με την περίπτωση του Αρκάντιους Ρέτσα να αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά να μην είναι απλή υπόθεση, καθώς η Αταλάντα έχει συμφωνήσει με τη Σπέτσια για την πώληση του 27χρονου Πολωνού. Με τον ίδιο τον παίκτη να «τσινάει», καθώς προτιμάει τον Ολυμπιακό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕΡΧΙΟ ΕΣΚΟΥΔΕΡΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ

TO «ΑΝΤΙΟ» ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate