Από τη μία ο Σισέ και από την άλλη ο Σεμέδο

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Από τη μία ο Σισέ και από την άλλη ο Σεμέδο

Από τη μία ο Σισέ και από την άλλη ο Σεμέδο

Από τη μία ο Παπέ Σισέ κατέθετε την ψυχή του με την Σλόβαν, γνωρίζοντας ότι η Τρουά ετοιμάζεται να κάνει πρόταση κοντά στα 10 εκατομμύρια και από την άλλη ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος φαινόταν να «ταξίδευε» αλλού πριν καν εμφανιστεί η Γουλβς.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Διαφορά νοοτροπίας σε όλο της το μεγαλείο! Από τη μία η «γυαλάδα» στο μάτι του Σισέ και ο πανηγυρισμός του όχι τόσο πολύ στο γκολ που πέτυχε, αλλά στο τάκλιν αυτοθυσίας που έκανε προ του επιθετικού της Σλόβαν, ο οποίος πλησίαζε επικίνδυνα απέναντι στον Βατσλίκ. Ο Σισέ πανηγύρισε εκείνο το τάκλιν λες περισσότερο από το γκολ του!

Κι όλα αυτά γνωρίζοντας ο Σενεγαλέζος ότι υπάρχει πιθανότητα να μην βρίσκεται 1η Σεπτεμβρίου στον Ρέντη, καθώς η Τρουά τον θέλει σαν τρελή, ενώ όλο και κάτι άλλο μπορεί να προκύψει από Ιταλία.

Πάμε και στο άλλο άκρο: Ο Ρούμπεν Σεμέδο δίχως να έχει κάτι σοβαρό σε επίπεδο επίσημων προσφορών, παρουσίαζε ένα πρόσωπο νωχελικό, δίχως συγκέντρωση και έδινε την εντύπωση ότι «ταξιδεύει» αλλού το μυαλό του. Ο ίδιος βέβαια υποστηρίζει ότι δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά και πώς το μυαλό του ήταν αποκλειστικά στον Ολυμπιακό. Στα ματς με Νέφτσι και Λουντογκόρετς πάντως, παρουσίασε μία διαφορετική εικόνα από αυτή που ευαγγελίζεται.

Η πρόταση της Γουλβς για τον Σεμέδο ήρθε μετά τον αποκλεισμό του από την λίστα για τα παιχνίδια με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι «λύκοι» με διαμεσολαβητή τον Ζόρζε Μέντες (ο κορυφαίος ατζέντης είχε πάρει ήδη τα μηνύματα τάσεων φυγής του Σεμέδο από αρχές καλοκαιριού) έσπευσαν να κινηθούν γρήγορα για να τον κάνουν δικό τους, αλλά ας όψεται το πρόβλημα με τη βίζα του που στέκεται εμπόδιο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές δεν θα μπορούσαν φυσικά να είναι οπαδοί του Ολυμπιακού από μικρά παιδιά. Ωστόσο, φορώντας τα ερυθρόλευκα, οφείλουν να ταυτιστούν με τον σύλλογο, να γίνουν μία γροθιά με τον κόσμο και κυρίως να σεβαστούν την φανέλα που φορούν έως και την τελευταία μέρα παρουσίας τους στον Ρέντη.

Ο Σισέ δεν έχει κρύψει ότι θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Μολονότι γνώριζε ότι η Τρουά ετοιμάζεται να καταθέσει νέα προσφορά, δεν φοβήθηκε να βάλει τα πόδια του στη φωτιά. Ο δε Σεμέδο μάλλον περισσότερο έδινε την εντύπωση ότι φύλαγε τα πόδια του... Είναι η διαφορά νοοτροπίας για την οποία έγινε μπόλικη κουβέντα μετά τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς.

Για αυτό το λόγο ο Σεμέδο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα φύγει. Αν χρειαστεί, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού. Όσο για τον Σισέ; Δεν θα μας προκαλέσει εντύπωση αν ο Ολυμπιακός - για να τον κρατήσει - ζητήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια που ζητούσε προ ημερών. Και πιστέψτε μας, δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα ο Σενεγαλέζος, γιατί σέβεται ότι μέσω του Ολυμπιακού βρέθηκε στα «σαλόνια» της Ευρώπης.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate