Αντύπας: «Περιμένω βασικό Ονιεκούρου και Λόπες αλλαγή κόντρα στη Σλόβαν»

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Αντύπας: «Περιμένω βασικό Ονιεκούρου και Λόπες αλλαγή κόντρα στη Σλόβαν»

Αντύπας: «Περιμένω βασικό Ονιεκούρου και Λόπες αλλαγή κόντρα στη Σλόβαν»
Ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στη Σλοβακία, Ηρακλής Αντύπας, μετέφερε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς με τη Σλόβαν για τα playoffs του Europa League. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς (26/08, 21:45) με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα playoffs του Europa League μετέφερε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, Ηρακλής Αντύπας.

«Δεν θα δούμε τρομερές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Μάρκοβιτς έχει πολλές πιθανότητες να παίξει στο πλευρό του Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας. Εκτιμώ πως ο Ονιεκούρου θα παίξει βασικός και πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ρόνι Λόπες. Ο Σισέ και ο Χασάν είναι έτοιμοι, αλλά ίσως να μη ρισκάρει τη συμμετοχή τους», είπε για το πλάνο, το οποίο έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Δείτε τα πλάνα του sport-fm.gr από την τελευταία προπόνηση της Σλόβαν. Σε αυτά διακρίνεται ο πρώην «ερυθρόλευκος», Βλάντιμιρ Βάις, αλλά και ο πατέρας του και προπονητής της ομάδας (επίσης Βλάντιμιρ Βάις), ο οποίος μίλησε για ένα τέταρτο στους παίκτες του πριν την έναρξη του προγράμματος.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate