Η ζημιά που έκανε στον Ολυμπιακό η Γαλατασαράι

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Η ζημιά που έκανε στον Ολυμπιακό η Γαλατασαράι

Η ζημιά που έκανε στον Ολυμπιακό η Γαλατασαράι

Το σημαντικότερο φιλικό παιχνίδι ακυρώθηκε για τον Ολυμπιακό μία εβδομάδα πριν το πρώτο επίσημο ματς για τον β' προκριματικό.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το φιλικό παιχνίδι με τη Γαλατασαράι δεν θα γίνει, αφού οι Τούρκοι αρνήθηκαν να υποβληθούν σε Rapid Test στο "Ελ. Βενιζέλος". Η αποστολή της τουρκικής ομάδας πήρε το δρόμο της επιστροφής βγάζοντας σκληρή και επιθετική ανακοίνωση για τις ελληνικές αρχές και για τον τρόπο που τους φέρθηκαν.

Και σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η κάθε χώρα έχει το δικό της πρωτόκολλο και στην εποχή του Covid-19 τα ταξίδια είναι περίεργη ιστορία και θέλουν μεγάλη προσοχή. Η Γαλατά δεν δέχτηκε να υποβληθεί σε Rapid Test και τίναξε στον αέρα το φιλικό παιχνίδι.

Ένα φιλικό ματς για το οποίος καυχιόντουσαν οι Τούρκοι το προηγούμενο διάστημα ότι ήταν ιδέα του Φατίχ Τερίμ για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Το έγραφαν και το ξαναέγραφαν ότι εκείνοι μπήκαν μπροστά για να γίνει, αλλά τελικά έφτασαν στην Ελλάδα με τσάρτερ, τα έξοδα του οποίου είχε καλύψει ο Ολυμπιακός και αποφάσισαν να γυρίσουν πίσω.

Το θέμα για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο είναι πολύ πιο σοβαρό, διότι αυτό το ματς θα ήταν η πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτο αγώνα για τον β' προκριματικό γύρο. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να δει την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει σε μία εβδομάδα κόντρα σε Νέφτσι Μπακού ή Ντιναμό Τιφλίδας. Ήθελε πολύ επίσης οι ποδοσφαιριστές του να πατήσουν το "Γ. Καραϊσκάκης".

Τι γίνεται τώρα; Δεν είναι καθόλου εύκολο εν μέσω προετοιμασίας να βρεθεί αντίπαλος για να παίξει φιλικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Προσπάθειες γίνονται, διότι το ιδανικό θα είναι να δώσει ένα ματς η ομάδα του Πειραιά. Είναι πολύ δύσκολο και αν πράγματι δεν αποδώσουν καρπούς αυτές οι προσπάθειες τότε οι πρωταθλητές θα έχουν παίξει το τελευταίο τους φιλικό στις 3 Ιουλίου κόντρα στην Κραϊόβα, στο Σβατς. Δηλαδή θα πάει να παίξει το πρώτο επίσημο ματς έχοντας κενό 18 ημερών από το τελευταίο του φιλικό! Επίσης η ζημιά για τον Μαρτίνς είναι ότι η ενδεκάδα που θα παίξει στον β' προκριματικό δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε κανένα φιλικό παιχνίδι.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες