Τρόμος για «Τζόλε»: Εισβολή ληστών στο σπίτι του Τζόρτζεβιτς, ενώ ήταν μέσα!

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Τρόμος για «Τζόλε»: Εισβολή ληστών στο σπίτι του Τζόρτζεβιτς, ενώ ήταν μέσα!

Τρόμος για «Τζόλε»: Εισβολή ληστών στο σπίτι του Τζόρτζεβιτς, ενώ ήταν μέσα!
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς είχε μια σοκαριστική νύχτα, με την οικογένειά του, καθώς μπήκαν διαρρήκτες στο σπίτι του στη Βούλα, όσο ήταν ο ίδιος μέσα! Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο εμβληματικός πρώην αρχηγός των Πειραιωτών, πέρασε μια εφιαλτική βραδιά, καθώς εκείνος και η σύζυγός του βρίσκονταν σπίτι, την ώρα που μπούκαραν διαρρήκτες.

Ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής κατάλαβε πως στο σπίτι του βρίσκονταν οι ληστές. Οι διαρρήκτες βέβαια, μόλις κατάλαβαν πως ο Τζόλε ήταν στο σπίτι, έγιναν καπνός. Εγκατέλειψαν μάλιστα κάποια από τα κοσμήματα που αρχικά είχαν πάρει, όπως κι έναν σιδερένιο λοστό.

Ο Τζόρτζεβιτς πήγε και κατήγγειλε την κλοπή στο τμήμα ασφαλείας Βούλας, περιγράφοντας όλες τις στιγμές που έζησε με τη σύζυγό του. Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και την σύζυγο του ενώ αναζητούσαν υλικό από κάμερες ασφαλείας που να έχουν καταγράψει τους διαρρήκτες αλλά ίσως και το όχημα διαφυγής τους. Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Τζόρτζεβιτς αλλά και η σύζυγος του είναι καλά στην υγεία τους.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate