Τηλεθέαση: Πανηγυρίζει το MEGA λόγω Ολυμπιακού

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Τηλεθέαση: Πανηγυρίζει το MEGA λόγω Ολυμπιακού

Τηλεθέαση: Πανηγυρίζει το MEGA λόγω Ολυμπιακού

Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα Νέφτσι Μπακού-Ολυμπιακός από το MEGA κυριάρχησε σε τηλεθέαση έναντι όλων των προγραμμάτων του ανταγωνισμού στη ζώνη prime time.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης έκανε το MEGA λόγω της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα Νέφτσι Μπακού - Ολυμπιακός.

Η σχετική ενημέρωση από το κανάλι αναφέρει:«Μεγάλος πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής βραδιάς, χθες Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 το UEFA Champions League στο MEGA.

Με ποσοστό 26,7% στο σύνολο του κοινού και 23,6% στο δυναμικό κοινό 18-54 η ζωντανή μετάδοση του αγώνα Νέφτσι Μπακού-Ολυμπιακός στις 20:00 κυριάρχησε έναντι όλων των προγραμμάτων του ανταγωνισμού στη ζώνη prime time. Την ρεβάνς του Ολυμπιακού στον 2ο προκριματικό της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης παρακολούθησαν στο σύνολο 738.400 με τον αριθμό των τηλεθεατών να αυξάνεται στο β΄ημίχρονο φτάνοντας τους 817.467.
Η μέση κάλυψη ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο τηλεθεατές (1.155.346) με το β’ ημίχρονο να ανεβαίνει τους 1.262.057 τηλεθεατές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυριαρχία της μετάδοσης του αγώνα σε επιμέρους κοινά έφτασε σε ποσοστό έως και 49%.

Υπενθυμίζεται ότι το MEGA συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει στους φίλους του ποδοσφαίρου το καλύτερο θέαμα ως το μόνο ιδιωτικό ελεύθερο κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσης των αγώνων του UEFA Champions League για τα επόμενα τρία χρόνια.
Οι κορυφαίοι αγώνες κάθε σεζόν και ο τελικός της διοργάνωσης θα παίζουν στο MEGΑ».

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες