Το θηρίο του Θρύλου «βρυχάται» στην Ιαπωνία!

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Το θηρίο του Θρύλου «βρυχάται» στην Ιαπωνία!

Το θηρίο του Θρύλου «βρυχάται» στην Ιαπωνία!
Ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού, Μουσταφά Φαλ, είχε πολύ καλή παρουσία στην σπουδαία νίκη της Γαλλίας με 83-76 επί των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς ΑγώνεςΔιαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Μουσταφά Φαλ συμμετέχει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική Γαλλίας. Αυτή η διάκριση έρχεται μετά την εντυπωσιακή σεζόν που πραγματοποίησε με την φανέλα της Βιλερμπάν στην Ευρωλίγκα, σημειώνοντας 8,8 πόντους και 5,5 ριμπαόυντ σε 31 παιχνίδια.

Ο Γάλλος σέντερ εξαργύρωσε τις πολύ καλές εμφανίσεις του παίρνοντας μεταγραφή στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας στην ομάδα του Πειραιά για έναν χρόνο. Μάλιστα, πριν από περίπου δύο εβδομάδες, άκουσε τον ομοσπονδιακό προπονητή Βινσάν Κολέ να ανακοινώνει το όνομά του στην 12αδα της Γαλλίας για το μπασκετικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η Γαλλία στην πρεμιέρα της στο Τόκιο αντιμετώπισε τις ΗΠΑ, το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. Με τρομερή εμφάνιση και περίσσιο πάθος οδήγησαν τους Αμερικανούς στην πρώτη τους ήττα σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων από το 2004, επικρατώντας με 83-76. Η παρουσία του Μουσταφά Φαλ ήταν κάτι παραπάνω από θετική, με τους φιλάθλους των ερυθρολεύκων να τρίβουν τα χέρια τους μετά την σημερινή εμφάνιση του Γάλλου σέντερ.

Ο Φαλ προσέφερε σπουδαία λεπτά συμμετοχής, ξεκουράζοντας την κολόνα του ζωγραφιστού, Ρούντι Γκομπέρ, και είχε δύσκολη αποστολή απέναντι στους Αντεμπάγιο, Γκριν και Ντουράντ. Ο 29χρονος παίκτης βρέθηκε στο παρκέ για 11:19 και μέτρησε 7 πόντους (με 1/2 δίποντα και 5/6 βολές) και 4 ασίστ. O Φαλ μάζεψε το πρώτο αμυντικό ριμπάουντ, 12 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου κέρδισε το πρώτο φάουλ, σε προσπάθειά του να παίξει με πλάτη. Οι πρώτοι του πόντοι στο τουρνουά ήρθαν από 2 εύστοχες βολές.

Τα παραπάνω στατιστικά δεν αποτυπώνουν πλήρως την βρώμικη δουλειά του νέου σέντερ του Ολυμπιακού. Χάρις στην παρουσία του στην ρακέτα έφθειρε με φάουλ τους φόργουορντ της Αμερικής και συγκεκριμένα τους Ντουράντ και Γκριν, οι οποίοι είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι.

Σήμερα λοιπόν ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε οι φίλοι του Ολυμπιακού να πάρουν ένα αξιόπιστο δείγμα από τα πλεονεκτήματα του νέου τους γίγαντα, απέναντι μάλιστα σε πολύ ισχυρό ανταγωνισμό. Αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις στο Ολυμπιακό τουρνουά ο Φαλ, θα κάνει πολλές ομάδες να μετανιώνουν που δεν κινήθηκαν πιο γρήγορα για την απόκτησή του, και τον Ολυμπιακό δικαιωμένο για την επιλογή του, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τρίβει τα χέρια του.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate