Θα συμβεί για πρώτη φορά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Θα συμβεί για πρώτη φορά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Θα συμβεί για πρώτη φορά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Γερό κρας τεστ θα είναι για τον Ολυμπιακό η ρεβάνς με τη Νέφτσι Μπακού, διότι αυτό που θα συμβεί στην ενδεκάδα δεν έχει γίνει ποτέ ξανά.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης υπέστη θλάση α' βαθμού στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι Μπακού. Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά έχει ξεκινήσει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά όσο περνάνε οι ημέρες οι πιθανότητες λιγοστεύουν και οι ελπίδες ψαλιδίζονται. Η πραγματικότητα αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Κρητικός θα είναι θαύμα ακόμη κι αν μπει στο τσάρτερ της ομάδας του Πειραιά. Γι' αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει να ετοιμάζεται χωρίς να υπολογίζει τον Μπουχαλάκη. Ο 28χρονος μέσος είναι πολύτιμος για τον Πορτογάλο προπονητή, αλλά όλα δείχνουν ότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του.

Μάλιστα στη ρεβάνς με τη Νέφτσι αναμένεται να συμβεί κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά από την ημέρα που ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος χάνει σίγουρα τη ρεβάνς, ενώ ο Μαντί Καμαρά είναι τιμωρημένος. Αυτό σημαίνει ότι οι τρεις βασικοί χαφ του Ολυμπιακού δεν παίζουν στο Μπακού.

Σε όλη τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου δεν υπήρξε παιχνίδι που να απουσίαζαν από την ενδεκάδα και οι τρεις χαφ. Το ματς με τη Νέφτσι είναι ένα γερό κρας τεστ για τον Ολυμπιακό, διότι θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα παίξει ούτε ένας εκ των Μπουχαλάκη, Καμαρά, Εμβιλά.

Συγκεκριμένα ο Γάλλος έχασε πέρσι μόλις πέντε παιχνίδια και κοιτάζοντας αυτά διαπιστώνουμε ότι στο Ολυμπιακός-Βόλος 4-1 έπαιξαν οι Καμαρά, Μπουχαλάκης, στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1 έπαιξαν οι Μπουχαλάκης, Καμαρά. Στο εκτός έδρας 3-0 επί του Παναιτωλικού για το Κύπελλο δεν έπαιξε ούτε ο Καμαρά ούτε ο Εμβιλά, αλλά ο Μπουχαλάκης ήταν στην ενδεκάδα, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 2-1 επί του Άρη, επίσης για το Κύπελλο.

Στο 0-0 στην Τρίπολη για τα πλέι οφ πάλι ήταν έξω ο Εμβιλά, αλλά αγωνίστηκαν από την αρχή Μπουχαλάκης και Καμαρά. Αυτό που πάει να συμβεί την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει για πρώτη φορά από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Γάλλος.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate