«Σάρωσε» την τηλεθέαση το Mega με τον αγώνα Ολυμπιακός – Νέφτσι

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

«Σάρωσε» την τηλεθέαση το Mega με τον αγώνα Ολυμπιακός – Νέφτσι

«Σάρωσε» την τηλεθέαση το Mega με τον αγώνα Ολυμπιακός – Νέφτσι
Τον αγώνα παρακολούθησαν κατά μέσο όρο στο σύνολο 895.792 τηλεθεατές με το β’ ημίχρονο να ανεβαίνει στους 995.932 τηλεθεατές. Η μέση κάλυψη ξεπέρασε τους 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές.Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Μεγάλα νούμερα τηλεθέασης κατέγραψε ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι. Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού και είναι ο πρώτος αγώνας του πρωταθλητή για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο κόσμος άνοιξε την τηλεόραση για να δει τη μεγάλη μάχη, στέλνοντας μήνυμα και στον ανταγωνισμό για τα όσα θα ακολουθήσουν το χειμώνα από το Μεγάλο Κανάλι.

Χθες, λοιπόν, ήταν απόλυτη επικράτηση του MEGA στους πίνακες τηλεθέασης, στη ζώνη prime time, με τη ζωντανή μετάδοση στις 10 το βράδυ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν κατά μέσο όρο στο σύνολο 895.792 τηλεθεατές με το β’ ημίχρονο να ανεβαίνει στους 995.932 τηλεθεατές. Η μέση κάλυψη ξεπέρασε τους 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές.

Με ποσοστό 26,4% στο γενικό σύνολο και 25,2% στο δυναμικό κοινό 18-54, ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι ξεχώρισε από το σύνολο του ανταγωνισμού σημειώνοντας εντυπωσιακές πρωτιές σε επιμέρους ανδρικά κοινά αγγίζοντας ποσοστό 52,2%.

Δίνοντας δυναμικά το στίγμα της έναρξης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το MEGA θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό να προσφέρει στους φίλους του ποδοσφαίρου το καλύτερο θέαμα ως το μόνο ιδιωτικό ελεύθερο κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσης των αγώνων του UEFA Champions League για τα επόμενα τρία χρόνια.

Κάθε Τετάρτη βράδυ, το MEGA θα μεταδίδει LIVE τον κορυφαίο αγώνα της βραδιάς αλλά και pre-game και post game εκπομπή με τα highlights από όλους τους αγώνες.

Οι κορυφαίοι αγώνες κάθε σεζόν και ο τελικός της διοργάνωσης θα παίζουν για τα επόμενα τρία χρόνια στο MEGA.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες