Προχωράει άμεσα για αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Προχωράει άμεσα για αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός

Προχωράει άμεσα για αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός
Εντός της εβδομάδας θα επιχειρήσει να κλείσει ο Ολυμπιακός το θέμα του αριστερού μπακ-χαφ. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δεδομένο θεωρείται πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ χαφ, αμέσως μετά την επιστροφή του από την Αυστρία όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός διαθέσιμος για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Ρέαμπτσιουκ, ενώ υπάρχει και ο νεαρός Αποστολόπουλος που έχει δείξει θετικά δείγματα επί αυστριακού εδάφους και ίσως να χρειάζεται να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του για να αποτελέσει «ενδεκαδάτη» επιλογή του Πέντρο Μαρτίνς. Αυτή τη στιγμή έχουν ξεχωρίσει τρεις υποψήφιοι για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Πικέρες της Πενιαρόλ και τον Κολομβιανό Μοχίκα να είναι δείχνουν πως έχουν το προβάδισμα έναντι του Γκαβορί της Σταντάρ Λιέγης.

Χρόνος για καθυστέρηση φαίνεται πως δεν υπάρχει στο Λιμάνι και θέλουν να σιγουρέψουν τις επιλογές τους, βασιζόμενη στις εκθέσεις που έχουν γίνει από το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate