Ολυμπιακός: Ποιους έκοψε ο Μαρτίνς από τα παιχνίδια με τη Νέφτσι Μπακού

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Ολυμπιακός: Ποιους έκοψε ο Μαρτίνς από τα παιχνίδια με τη Νέφτσι Μπακού

Ολυμπιακός: Ποιους έκοψε ο Μαρτίνς από τα παιχνίδια με τη Νέφτσι Μπακού

Τους ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, για τα παιχνίδια με την Νέφτσι Μπακού στο Champions League ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι».

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τα ονόματα που δηλώθηκαν από τον Ολυμπιακό στην UEFA για τα παιχνίδια του 2ου Προκριματικού Γύρου του Champions League με αντίπαλο τη Νέφτσι Μπακού ανακοίνωσαν και επίσημα οι «ερυθρόλευκοι».

Από την ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών απουσιάζει μεταξύ άλλων ο Παπ Αμπού Σισέ, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε ο ο αντικαταστάτης του Ζοσέ Σα στην εστία της ομάδας, Τόμας Βάτσλικ.

Εκτός λίστας είναι οι Πέπε και Τιάγκο, οι οποίοι αναμένονταν να είναι, ο Σισέ και οι Ντρέγκε, Αλγκασίμ Μπα, Αποστολόπουλός και Καλογερόπουλος

Η ευρωπαϊκή λίστα αποτελείται από τους:

Λίστα Α: Ανδρούτσος, Ουσεϊνού Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Τσούμιτς, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βρουσάι, Βαλμπουενά.

Λίστα Β: Καραργύρης, Κασέμι, Κίτσος, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής, Σταμούλης.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate