Ολυμπιακός: Η λεπτομέρεια των μεταγραφών για αριστερό μπακ και winger

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Ολυμπιακός: Η λεπτομέρεια των μεταγραφών για αριστερό μπακ και winger

Ολυμπιακός: Η λεπτομέρεια των μεταγραφών για αριστερό μπακ και winger
Το Κόπα Αφρικα, οι μεταγραφές και οι οκτώ ποδοσφαιριστές που θα λείψουν από τον Ολυμπιακό τον ερχόμενο Ιανουάριο.Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Σε ρυθμούς Champions League κινούνται πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να μετρούν αντίστροφα για την πρώτη μάχη με την Νέφτσι Μπακού. Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τετάρτης (21/7) θα υποδεχθούν στο Φάληρο την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, στο πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού γύρου, με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του O

Παράλληλα με την προετοιμασία για τα παιχνίδια με τους Αζέρους, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο Πορτογάλος και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να ενισχυθεί η ομάδα στις θέσεις που υπάρχει λειψανδρία, όπως είναι αυτή του αριστερού μπακ, αλλά και του εξτρέμ, με τους Ερυθρόλευκους να ψάχνουν για τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Παίκτες που θα έρθουν στο Λιμάνι και θα κάνουν τη διαφορά.

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται και γράφεται έντονα για τη θέση του αριστερού μπακ το όνομα του Ράχμαν Μπάμπα. Αναμφίβολα πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, που έχει εμπειρία και ποιότητα, αλλά η περίπτωσή του έχει μια ιδιαιτερότητα. Ο μπακ της Τσέλσι είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γκάνας και αυτό είναι ένα… μείον, καθώς τον ερχόμενο Ιανουάριο θα χρειαστεί να λείψει για αρκετό διάστημα λόγω του Κόπα Αφρικα.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη αρκετούς Αφρικανούς στο ρόστερ του, οι οποίοι είναι διεθνείς και θα αγωνιστούν στο Κόπα Αφρικα, που θα γίνει στις αρχές του 2022: Από τις 9 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Αχμέντ Χασάν, Ουσεϊνού Μπα, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Παπέ Αμπού Σισέ, Μοχάμεντ Ντρέγκερ και Πιερ Κούντε, οι οποίοι είναι διεθνείς και θα λάβουν μέρος στη αφρικάνικη διοργάνωση.

Ο μοναδικός Αφρικανός που βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού και τη δεδομένη στιγμή δεν είναι διεθνής με την ανδρική ομάδα της χώρας του είναι ο Αλγκασίμ Μπα. Ο άσος από τη Γουϊνέα έχει παίξει στις μικρές ομάδες της πατρίδας του, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει το βάπτισμα του πυρός στην ανδρική ομάδα. Αυτό δεν αποκλείεται βέβαια να συμβεί κατά τη διάρκεια της σεζόν, ανάλογα με την εξέλιξή του και τον χρόνο που θα πάρει στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Αλλωστε, πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο παίκτη.

Μετά τα Χριστούγεννα ο Πέδρο Μαρτίνς θα στερηθεί τις υπηρεσίες οκτώ ποδοσφαιριστών, ανάμεσα στους οποίους είναι μερικοί από τους πρωταγωνιστές των τελευταίων ετών, όπως οι Μαντί Καμαρά, Χασάν, Ελ Αραμπί και Μπα. Σε ένα κομβικό σημείο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, καθώς παραδοσιακά τον Ιανουάριο το καλεντάρι της Σούπερ Λίγκας έχει παιχνίδια σχεδόν κάθε τρεις μέρες. Αναλογιζόμενος όλα αυτά ο Πέδρο Μαρτίνς μάλλον δεν είναι πολύ θετικός στο ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να αποκτήσει φέτος και άλλον Αφρικανό ποδοσφαιριστή.

Σε όλη την Ευρώπη οι ομάδες προσπαθούν να αποφύγουν την απόκτηση Αφρικανών, αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα χρειαστεί να τους χάσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα τον ερχόμενο Ιανουάριο. Πόσο μάλλον όταν εκτός από τον κίνδυνο κάποιου τραυματισμού υπάρχει και ο κορωνοϊός. Υπενθυμίζουμε ότι πέρσι οι Χασάν, Ελ Αραμπί και Καμαρά είχαν νοσήσει από κορωνοϊό όταν βρισκόντουσαν στις εθνικές τους ομάδες.

lymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate