Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς για τη Νέφτσι

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς για τη Νέφτσι

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς για τη Νέφτσι

Τι ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League με αντίπαλο τη Νέφτσι.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στο παιχνίδι με τον Άρη ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε τις προθέσεις του όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα με τη Νέφτσι Μπακού. Το σχήμα που είδαμε να αντιμετωπίζει τους Θεσσαλονικείς είναι αυτό που θα επιλέξει ο Πορτογάλος προπονητής και την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Πορτογάλος κόουτς των "ερυθρόλευκων" και στην Αυστρία δοκίμασε το 4-3-3 και το 4-4-2. Με τον Άρη παρέταξε το σχήμα με τους τρεις χαφ και αυτό είναι που έχει κερδίσει έδαφος αυτή τη στιγμή για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Στην άμυνα ο Ανδρούτσος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού με τον Ρέαμπτσιουκ να παίζει αριστερά και τους Σεμέδο, Σωκράτη στο κέντρο της άμυνας. Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Καμαρά θα συνθέσουν την τριάδα στα χαφ με τους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί να είναι οι τρεις στην επίθεση. Τι μπορεί να αλλάξει σε αυτό το σχήμα; Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν δείχνει να πειραματίζεται σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας.

Και οι δοκιμές που κάνει στον Ρέντη καταλήγουν στον σχηματισμό που παρέταξε κατά του Άρη και τον οποίο βάζει σε όλες τις προπονήσεις που γίνονται. Αν και με τον Άρη φάνηκε να κάνει μία δεύτερη σκέψη για το δεξί άκρο της άμυνας τελικά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει και ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάει με τον σχηματισμό που είδαμε στο τελευταίο φιλικό. Κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι πολύ πιθανό αυτός ο σχηματισμός να μετατραπεί σε 4-4-2 αν κριθεί αναγκαίος.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate