Πώς έμειναν εκτός λίστας του Ολυμπιακού ο Τσούμιτς κι άλλοι πέντε και πώς μπήκε ο Αποστολόπουλος …

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Πώς έμειναν εκτός λίστας του Ολυμπιακού ο Τσούμιτς κι άλλοι πέντε και πώς μπήκε ο Αποστολόπουλος …

Πώς έμειναν εκτός λίστας του Ολυμπιακού ο Τσούμιτς κι άλλοι πέντε και πώς μπήκε ο Αποστολόπουλος …
Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τη λίστα που έστειλε ο Ολυμπιακός στην UEFA για τα δύο παιχνίδια με τη Λουντογκόρετς Διαβάστε παρακάτω...
🔴 • Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έστειλε χθες το βράδυ στην ΟΥΕΦΑ τη λίστα των 25 παικτών που θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει στα δύο παιχνίδια του με την Λούντογκορετς.

• Για εκπλήξεις δεν μπορούμε να μιλήσουμε, αλλά μπορούμε να εξηγήσουμε τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, που άφησε έξω συνολικά έξι ποδοσφαιριστές του, χωρίς σε αυτούς να περιλαμβάνεται ο Φορτούνης, αφού ούτως η, άλλως δεν υπολογίζεται έως και τον προσεχή Γενάρη, λόγω της επέμβασης στους χιαστούς. • Στη λίστα των Ελλήνων ο προπονητής του Ολυμπιακού άφησε έξω τον Αβραάμ και πήρε στη θέση του τον Αποστολόπουλο. Γιατί όχι τον Καλογερόπουλο; Πρώτον, γιατί ο Καλογερόπουλος έχει πρόβλημα κι έχει χάσει όλες τις τελευταίες προπονήσεις και δεύτερον γιατί στη θέση του Αποστολόπουλου, δηλαδή του αριστερού μπακ, έχει πρόβλημα η ομάδα, καθότι υπάρχει μόνο ο Ρέαμπτσιουκ. Ο δε Αβραάμ λογικά έμεινε έξω, αφού προέρχεται από θλάση και στις θέσεις των στόπερ υπάρχουν πέντε άλλες λύσεις.

• Στις θέσεις των ξένων, ο Μαρτίνς έπρεπε να βρει μία για τον Εμβιλά, που τελευταία στιγμή λόγω προβλήματος είχε μείνει εκτός λίστας των αγώνων με τη Νέφτσι και τη θέση του είχε πάρει ο Αλγκασίμ Μπα, ώστε να υπήρχε μία εναλλακτική για την επίθεση πίσω από τον Χασάν, αφού ο Ελ Αραμπί ήταν άρρωστος. Τώρα, είναι ο ίδιος ο Αλγκασίμ που μένει έξω, αφού πλέον ο Ελ Αραμπί είναι καλά και μαζί με τον Χασάν «καλύπτει» τις θέσεις στην επίθεση.

• Η άλλη αλλαγή που έγινε στους ξένους (17 μπορεί να δηλωθούν) ήταν ο Τικίνιο αντί του Τσούμιτς. Άτυχος ο Σέρβος, αφού επιλέχθηκε από τον προπονητή να δηλωθεί ο Τικίνιο προκειμένου να εκτίσει τις δύο από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής που κουβαλάει από την Πόρτο και τις οποίες δεν εξέτισε, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, στα ματς με τη Νέφτσι, γιατί τελευταία στιγμή ο προπονητής δήλωσε τον Σισέ αντί του Τικίνιο, προκειμένου να είχε μία επιπλέον επιλογή για την άμυνα, καθότι είχε ασθενήσει ο Παπασταθόπουλος!

Ολυμπιακός: Πώς έμειναν εκτός λίστας ο Τσούμιτς κι άλλοι 5

• Τώρα, αν δεν αλλάξει βεβαίως κάτι μέχρι την Δευτέρα τα μεσάνυχτα, ο Τικίνιο θα εκτίσει στα ματς με τη Λούντογκορετς τις δύο από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του. Γράφω «αν δεν αλλάξει κάτι», γιατί έως τη Δευτέρα τα μεσάνυχτα ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει δύο αλλαγές στη λίστα του-και ξέρουμε ότι περιμένει να έρθει μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Ονιεκούρου για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

• Παρεμπιπτόντως, αποδείχθηκε κομβικής σημασίας η απόφαση να μπει την 12η ώρα ο Σισέ στη λίστα των αγώνων με τη Νέφτσι, αφού τελικά ο Αφρικάνος έπαιξε σε όλο το β΄ ημίχρονο του πρώτου αγώνα, σε ρόλο τρίτου στόπερ, στο 3-4-3 με το οποίο έπαιξε ο Μαρτίνς όταν αποβλήθηκε ο Καμαρά. Και βέβαια έπαιξε και σε ολόκληρο το 90λεπτο της ρεβάνς και δη σε ρόλο αριστερού μπακ, αφού δεν μπορούσε ο Ρέαμπτσιουκ, άλλο ένα από τα πολλά θύματα του κορονοϊού. • Γιατί έμεινε, όμως, έξω ο Τσούμιτς; Γιατί προφανέστατα είναι τελευταίος στην ιεραρχία των εξτρέμ, στο πλάνο του προπονητή, πίσω από Βαλμπουενά, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι. Προτιμήθηκε επιπλέον στη λίστα ο Αγκιμπού Καμαρά από τον Τσουμιτς, καθότι ο προπονητής τον θεωρεί πιο χρήσιμο αυτή την στιγμή, ίσως και πιο έτοιμο, με τον Αφρικάνο να μπορεί να παίξει και στον άξονα ως κεντρικό χαφ, αλλά και στα πλάγια της επίθεσης.

• Ο δε Μαρτίνς φέτος, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, προτιμάει να έχει στη λίστα του και τους τρεις γκολκίπερ, όχι όπως πέρυσι, που είχε έξω τον Κρίστινσον. Δεν ξέρω, πάντως, τι θα κάνει ο Πέδρο, αν προλαβαίνει ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα να δηλώσει στη λίστα τον Ονιεκούρου…
Κατά τα άλλα, επιβεβαιώθηκε και μέσα από αυτή τη λίστα, ότι ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τους Ντρέγκερ, Τιάγκο και Πέπε

Ολυμπιακός: Πώς έμειναν εκτός λίστας ο Τσούμιτς κι άλλοι 5

• Τώρα, με τον επικείμενο ερχομό του Ονιεκούρου, ο Τσούμιτς θα πάει ακόμη πιο πίσω στην ιεραρχία των εξτρέμ. Και επειδή ξέρω καλά ότι τον θέλει ο Ατρόμητος, δεν θα απέκλεια ένα δανεισμό του στο Περιστέρι. Εκεί όπου είχαν πάει κι ο Μήτρογλου, παλιότερα, με τον Ανδρούτσο, πρόσφατα, έχοντας προσφγέρει πολλά στον Ατρόμητο, αλλά και επιστρέφοντας έτσι πιο ώριμοι στον Ολυμπιακό…

Άσχετο: μην ασχολείστε με διάφορα ρεπορτάζ από την Τουρκία, σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Ονιεκούρου με…2,8 εκ. Ευρώ στη Μονακό! Προφανέστατα θέλουν να ιντριγκάρουν την Γαλατασαράι, που είχε δανεικό τον Νιγηριανό με οψιόν αγοράς 4.350.000 (έχοντας δώσει και ενοίκιο 650.000 Ευρώ) και απέτυχε να τον αγοράσει, παρότι τον ήθελε σαν τρελός ο Τερίμ. Άλλωστε, όπως επιβεβαιώνουν και νεότερα ρεπορτάζ από την Τουρκία, το νούμερο της μεταγραφής ήταν αυτό που είχαμε δώσει από το ράδιο: 5.000.000 Ευρώ.
  Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate