Ανησυχία στον Ολυμπιακό για το γήπεδο της Νέφτσι

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Ανησυχία στον Ολυμπιακό για το γήπεδο της Νέφτσι

Ανησυχία στον Ολυμπιακό για το γήπεδο της Νέφτσι
Η κατάσταση του γηπέδου της Νέφτσι έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν θα κάνει ούτε μια προπόνηση στο Μπακού. Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Έναν επιπλέον «πονοκέφαλο» από τους ήδη υπάρχοντες έχουν να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς με τη Νέφτσι.

Σαν να μην έφταναν τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, ήρθε να προστεθεί και το θέμα με το γήπεδο των Αζέρων το οποίο προκαλεί έντονη ανησυχία. Ο αγωνιστικός χώρος στην «Bakcell Arena» (φωτογραφία αρχείου) είναι σε κακή κατάσταση και το γεγονός έχει φέρει προβληματισμό στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών, όπως ανέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Πετρίδη.


Μάλιστα, πάρθηκε η απόφαση να πραγματοποιηθεί εντός των συνόρων η τελευταία προπόνηση πριν τη ρεβάνς της Τετάρτης (28/7, 20:00) για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ώστε να μην ρισκάρουν κάποιο τραυματισμό (άλλωστε ταλαιπωρείται από θλάση ο Μπουχαλάκης) λόγω του κακού χλοοτάπητα στο γήπεδο που βρίσκεται στο Μπακού.

 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate