Νέφτσι - Ολυμπιακός: Οι βασικές επιλογές στην άμυνα αν δεν παίξει ο Παπασταθόπουλος

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Νέφτσι - Ολυμπιακός: Οι βασικές επιλογές στην άμυνα αν δεν παίξει ο Παπασταθόπουλος

Νέφτσι - Ολυμπιακός: Οι βασικές επιλογές στην άμυνα αν δεν παίξει ο Παπασταθόπουλος

Ποιες είναι οι επιλογές του Μαρτίνς αν δεν παίξει ο Παπασταθόπουλος στο Αζερμπαϊτζάν; Οι πιθανότητες για Σισέ, Μπα και Μάρκοβιτς.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Προβλήματα υπάρχουν στον Ολυμπιακό ενόψει του επαναληπτικού με την Νέφτσι Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν είναι τόσο έντονα στο κέντρο της άμυνάς του, καθώς ακόμα και να λείψει ο Παπασταθόπουλος (για την ώρα είναι ανοικτό να παίξει), υπάρχουν οι λύσεις για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Παπέ Σισέ, Ουσεϊνού Μπα και Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είναι οι παίκτες από τους οποίους θα διαλέξει έναν ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αν έπρεπε να μιλήσουμε με ποσοστά, τότε θα λέγαμε ότι ένα ελαφρύ προβάδισμα έχει ο Σέρβος λόγω του καλύτερου βαθμού ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται έναντι των δύο Αφρικανών.

Ωστόσο, θα πρέπει να λάβουμε μία σημαντική παράμετρο: Ότι δεν αποκλείεται ο Μαρτίνς να παρατάξει με τριάδα στα χαφ τον Ολυμπιακό στο Αζερμπαϊτζάν και αν δεν τα καταφέρει ο Μπουχαλάκης, τότε να δούμε τους Κούντε, Σουρλή και Μάρκοβιτς τριάδα στα χαφ. Είναι ένα τραβηγμένο σενάριο, αλλά υπαρκτό...

Αυτή τη στιγμή λοιπόν ο Μάρκοβιτς δείχνει να είναι ένα «κλικ» πιο μπροστά, αλλά σε σχέση με τους δύο Σενεγαλέζους έχει ένα ντεζαβαντάζ: Την απειρία.

Ο Σισέ έδειξε στο πρώτο ματς ότι παρότι δεν έκανε πολλές μέρες προπόνηση, είναι έτοιμος να βοηθήσει. Ο Ουσεϊνού Μπα που εξέτισε την τιμωρία του και είναι διαθέσιμος, έχει παίξει μερικά λεπτά με τον Άρη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προέρχεται από μεγάλο διάστημα απουσίας. Οπότε, στο τέλος ο... κλήρος αναμένεται να πέσει ανάμεσα σε Σισέ και Μάρκοβιτς.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες