Η Νέφτσι και το... στατιστικό λάθος

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Η Νέφτσι και το... στατιστικό λάθος

Η Νέφτσι και το... στατιστικό λάθος

Έγραφα πριν από το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι ότι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να προσέξουν πολύ την αποτελεσματικότητα των Αζέρων. Στα δύο ματς του α' προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ντινάμο η ομάδα από το Μπακού έβαλε 4 γκολ με τις μισές τελικές απ' όσες είχε η ομάδα της Τιφλίδας που έβαλε μόλις 2!!! Στο Γ. Καραϊσκάκης ωστόσο η Νέφτσι δεν έδειξε την ίδια αποτελεσματικότητα. Έκανε τριπλές τελικές σε σχέση με τον Ολυμπιακό των χιλίων προβλημάτων (12 έναντι 4) αλλά δεν σκόραρε ενώ αντιθέτως δέχθηκε ένα γκολ από τους παίκτες του Μαρτίνς και ηττήθηκε.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Τι μας «λέει» αυτό; Επιβεβαιώνει ότι στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Επίσης επιβεβαιώνεται ότι γίνονται, στατιστικά, «λάθη». Ήταν στατιστικό λάθος άραγε αυτό που συνέβη μεταξύ της Ντιναμό και της Νέφτσι ή του Ολυμπιακού και της Νέφτσι; Μένει να το δούμε. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός, αυτός ο γεμάτος προβλήματα Ολυμπιακός, οφείλει να κάνει το ταξίδι στο Μπακού όντας προετοιμασμένος για το πιο δύσκολο ματς της ζωής του. Δεν ξέρω αν θα αποδειχθεί τέτοιο, η προετοιμασία των ερυθρόλευκων ωστόσο για κάτι τέτοιο πρέπει να είναι.

Ας ελπίσουμε πως ο Θεός θα δείξει επιείκεια και δεν θα προκύψει κάτι άλλο, αντιθέτως, θα υπάρξουν 1-2 επιστροφές για τον Πέδρο Μαρτίνς που προσπαθεί να κάνει τις σχετικές μαθηματικές πράξεις για την 11άδα και πέφτει σε... τοίχο. Θα ήταν σπουδαίο να είναι διαθέσιμος ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αλλά και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

ΥΓ: Η ΕΡΤ, λέει, έκανε... διάβημα που δεν της δόθηκε live η εικόνα του Πετρούνια. Οι Ιάπωνες σκηνοθέτες, λέει, φταίνε. Το Eurosport πάντως μετέδωσε live την προσπάθεια του μυθικού αυτού Έλληνα αθλητή και είμαι βέβαιος ότι την έχουν μεταδώσει... άπειρα άλλα κανάλια παγκοσμίως. Προφανώς επειδή... μερίμνησαν και φρόντισαν να ενημερώσουν τους Ιάπωνες ότι τους ενδιαφέρει να δείξουν live αυτόν που συνήθως παίρνει τα χρυσά... Είμαι 44 και θυμάμαι άπειρες γκάφες της ΕΡΤ. Κάθε φορά «φταίει» κάποιος άλλος. Ποτέ η ΕΡΤ. Εντάξει, ΟΚ, σας... πιστέψαμε (Not). Δεν είναι κακό να πείτε μια φορά: κάναμε μακακία. Δεν φροντίσαμε να πούμε στους διοργανωτές ότι, ως Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για αυτό, εκείνο, το άλλο αγώνισμα που έχουμε αθλητές. Δεν θα... μυρίσουν τα νύχια τους ούτε τη δική σας δουλειά θα κάνουν. Έλεος. Ούτε... βαλσαμωμένο πουλί πια;

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate