Η πρόταση της Νάπολι για τον Καμαρά που απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Η πρόταση της Νάπολι για τον Καμαρά που απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό

Η πρόταση της Νάπολι για τον Καμαρά που απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός είπε «όχι» σε πρόταση της Νάπολι για τον Μαντί Καμαρά με τις απαιτήσεις του να είναι συγκεκριμένες για τον Αφρικανό χαφ.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Μαντί Καμαρά είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας και πολύ σημαντικός για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Αφρικανός άσος με τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα των Πειραιωτών έχει καταφέρει να προσελκύσει τα βλέμματα μεγάλων συλλόγων της Ηπείρου μας.

Η Νάπολι είναι μία ομάδα που ασχολείται εδώ κι αρκετό καιρό με τον Μαντί Καμαρά και δείχνει μία διάθεση να τον κάνει δικό της. Μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο έχει να διανύσει αρκετό δρόμο, διότι ο Ολυμπιακός δεν είναι σύλλογος που πουλάει εύκολα τα περιουσιακά του στοιχεία.

Πλέον και οι Ιταλοί αντιλαμβάνονται πως έχουν να κάνουν με σκληρό καρύδι. Ο Καμαρά είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των Ιταλών για να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή, αλλά οι Πειραιώτες δεν θα λυγίσουν τόσο απλά. Δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο Μίνο Ραϊόλα έχει αναλάβει για να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή να πει το "ναι" ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς η Νάπολι έχει κάνει μία πρόταση στον Ολυμπιακό, η οποία αφού σε δανεισμό του ποδοσφαιριστή για ένα χρόνο με υποχρεωτική οψιόν αγοράς χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το ποσό της οψιόν. Οι Πειραιώτες, ωστόσο ούτε καν που σκέφτονται αυτό το ενδεχόμενο.

Ξεκαθάρισαν στους Ναπολιτάνους ότι για τον Μαντί Καμαρά θέλουν 15 εκατ. ευρώ και αυτή η τιμή δεν διαπραγματεύσιμη. Δεν σκοπεύει ο Ολυμπιακός να μπει στη διαδικασία να δώσει τον παίκτη του δανεικό. Είναι συγκεκριμένα αυτά που απαιτεί από τους Ιταλούς για να τον παραχωρήσει.

  Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate